Test: Corsair ML Pro 120/140 mm blæsere

Køling d.  12. september. 2016, skrevet af bauner 1 Kommentarer.  Vist: 15792 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 228,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Design

Både 120 og 140 mm modellerne føles som et stykke solidt hardware. Fælles for alle er, at de lavet i hårdt plastic. ML Pro er holdt helt i sort, hvor Pro LED har fået lidt farve på hjørnerne som matcher LED´en, og så er finnerne næsten gennemsigtige. De minder lidt om de "frostet" sideruder man engang kunne få til sit kabinet.
På billedet kan man også lige se det anti vibrationsgummi Corsair har brugt på hjørnerne af blæserne.
 

 

Man kan svagt ane de indbyggede LED´s i Pro LED modellen. Den omtale "magnetic levitation" er ikke noget man bemærker, men rotoren kan rykkes omkring 3 mm ud fra huset. Det har jeg aldrig været ude for før, så jeg går ud fra at det virker. Altså at selve rotoren mister kontakten med rotorhuset, når blæseren er i drift. Dét finder vi ud af senere.
 

 

Powerkablet til blæseren har samme slags sleeving som Corsair bruger på deres PSU´er. Det ser godt ud. Og de er gået "all in" for sleevingen går helt op til rotoren.


 
 

På siden er der noget der minder om ventilationshuller. Men de er kun for designets skyld. Der er IKKE hul igennem, men det giver selve blæseren et aggressivt look, og ser faktisk godt ud. Det snød mig til at starte med.


 

 

På næste side tester jeg blæserne.

 

Marduk
 
Overclocker
Tilføjet:
24-09-2016 20:53:59
Svar/Indlæg:
17/0
For en fan der kører 2400rpm, så havde jeg sku forventet et højere statisk tryk end 3mm : /