Layout / Design
Designet er ændret en del i forhold til Gamerock kortet, som vi lige har testet et par stykker af. Her er farven på dækpladerne på plastikskjoldet ikke blå men derimod grå. Disse grå plader er skruet på den sorte del af plastindkapslingen til køler og blæsere.
Selve den sorte indkapsling har også en forkromet indsats og det går op i en højere enhed med resten af designet og ser faktisk ganske nydeligt ud. Blæserne er blank sorte med GPU navnet trykt på en label i centrum af hver blæser. Som man kan se, er der her ingen SLI stik overhovedet i overkanten af kortet, da det er helt udgået på GTX 1060 og nedefter i serien.
Dette kort er også udstyret med RGB LED lys på toppen af kortet og det kan styres via softwaren, der medfølger. Man kan tydeligt se de 4 heatpipes, som skal overføre varmen til den pænt store køler.
Kortet egner sig til systemer med flere skærme og VR. Der er 5 udgange fordelt på tre DisplayPort 1.4, en HDMI 2.0b og et Dual-Link DVI-D stik. Derfor understøtter kortet op til 4K opløsninger ved 120 Hz, 5K ved 60 Hz og 8K 60 Hz med to kabler. Der kan tilsluttes op til 4 skærme ad gangen og 3 i surround.
På bagsiden ser vi igen en kraftig bagplade være skruet på. Den har nok ikke den store effekt på kølingen, men bidrager til at give kortet med stabilitet og får det til at virke mere robust. Kortet er udstyret med et enkelt 6-pins PCI-E stik og kan i alt trække 150 watt.
Lidt mere bagfra. Kortet er spækket med diverse QC labels og selvfølgelig en label med serialnummeret.
Kortet fylder 2,5 slot i bredden og som man kan se på dette billede, er køleren ret tyk, selvom det meste er skjult af plastindkapslingen, kan man dog ane den gennem hex hullerne i fronten af kortet.
Som det sidste er her nok et billede, som viser det ret pæne design og forneden ses PCI-E slottet.