Test: Gigabyte G750H strømforsyning

Strømforsyninger d.  06. oktober. 2016, skrevet af Polarfar 1 Kommentarer.  Vist: 17886 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Polarfar
Oversættelse: Polarfar

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 795,00
Produkt udlånt af: Gigabyte
DK distributør: n/a

Test

 

Blæserstøjen er også begrænset. Selvom det er en såkaldt ball bearing fan, med kuglelejer, så er det ikke meget sus den afgiver. Det var først omkring 600 watt kontinuerlig effekt at jeg begyndte at lægge mærke til den. Så ved normal brug vil du ikke få problemer i den kategori heller. 

Nu er det så jeg som Hardware anmelder sidder og tænker, at det her har jeg set før. Resultaterne altså - og det har jeg. For nylig testede jeg Enermax X't II 750 watt model. Den koster præcis det samme som GIGABYTEs G750H, den er semi modulær, 80+ Gold, 5 års garanti, og de måler stort set ens. Så jeg havde lige fat i arkivet for at finde et billede af elektronikken.

 

 

Det er GIGABYTE til venstre og Enermax til højre. Jeg kalder det dødt løb. Det er præcis samme platform fra Channel Well. Eneste forskel på de her to er farver, forskellige printkort til kablerne og en anden blæser.


Konklusion på næste side.

 

Ottzen
 
Superbruger
Tilføjet:
06-10-2016 09:35:11
Svar/Indlæg:
81/4
Tak for anmeldelsen, og endnu større tak for krav til PSU'en generelt, fedt du forklarede så meget om hvad og hvorfor om %'er, Watt og Ampere mv 🙂