Test: be quiet Pure Rock Slim Cooling

Køling d.  01. november. 2016, skrevet af bauner 3 Kommentarer.  Vist: 18370 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 228,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Design



Som nævnt er Pure Rock Slim en tower køler med heatpibes. Vi har allerede været inde over den kompakte størrelse, og Pure Rock Slim er da også kun 12,5 cm høj. Selve køleprofilen er lavet af aluminium og har hele 33 finer. be quiet! har tænk på dem der bruger RAM med store heatsinks. Køleprofilen er asymetrisk, således at den ene side er hævet lidt i forhold til den anden.



Har du rude i dit kabinet, vil det glæde dig at be quiet! har fræset deres navn ud i toppen af køleren. I modsætning til så mange andre, har be qiet! valgt at afskærme enderne af de 3 heatpibes med noget der minder og volumenknapper i aluminium. De har ingen anden funktion end det designmæssige. Personligt syntes jeg det ser ret fedt ud.



De 3 heatpibes er lavet af kobber og har direkte kontakt med bunden af køleren, som også er ren kobber.


 


Bunden er lavet af ren kobber, hvilket lover godt for ydelsen. På billedet kan du se den for-påførte kølepasta som jeg brugte under testen. Du kan ligeledes se, at køleren er klar til montering på et Intel bundkort.



be quiet! har valgt at bruge Intel´s standard montering - altså de der plastic dimser der skal trykkes ned igennem hullerne i bundkortet og klikker fast. Det er længe siden jeg har prøvet en Intel stock køler, men jeg kan tydeligt huske jeg ikke var begejstret for metoden. Om det ændrer sig, finder vi ud af, når jeg monterer køleren i min testmaskine.



Når det nu er en luftkøler, skal der naturligvis også være en blæser med. Og det er der da også. be quiet! giver dig en af sine egne 92 mm Pure Wings 2 med. Den kan levere et højt statisk tryk, med et meget lavt støjniveau (maks. 18,6 dBA ved 12 V). Blæseren er holdt helt i sort, med be quiet! logo i orange. Det ser stadig ret godt ud.


 

 
 

 

På næste side installerer jeg køleren i min testmaskine.

 

Monberg75
 
Moderator
Tilføjet:
01-11-2016 16:20:46
Svar/Indlæg:
1194/156
Hva pokker.. Er havebordet blevet renoveret i løbet af sommeren :)

Ellers fin anmeldelse :)


bauner
 
Passiv Hwt crew
Tilføjet:
02-11-2016 14:19:37
Svar/Indlæg:
853/71

Hva pokker.. Er havebordet blevet renoveret i løbet af sommeren :)

Ellers fin anmeldelse :)

Monberg75 skrev d. 01-11-2016 16:20:46

Jep - eller der mangler et :) Og tak.


ostebaronen
 
Overclocker
Tilføjet:
07-11-2016 22:37:08
Svar/Indlæg:
26/1
Jeg har Pure Rock liggende i skuffen. Umildbart største forskel jeg ser er hvordan den monteres og udskæring til høje RAM moduler, samt den er klemt lidt sammen så den ikke er så høj. Altså heatpipes er bøjet hvor de går lige op i Pure Rock.

På Pure Rock er det en alu klods, som skrues i 2 beslag, som så skrues i bundkortet enten via bracket, eller på socket 2011 direkte i soklen.

Men fin lille køler. Godt alternativ til Cooler Master Hyper 212 og ligende kølere.

Nu er der testet med en 3570k som standard har en TDP på 77W, kunne være sjovt at se hvad TDP er efter det overclock som er blevet lavet på den. Temperaturene steg i hvert fald en del.

Ville forresten have været rart at have en Y-akse som var sammenlignlig mellem de temperatur grafer du havde, altså at de havde samme min og max værdier.


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af ostebaronen d. 07-11-2016 22:37:44.