Test: Roccat Skeltr Keyboard

Styre-enheder d.  08. december. 2016, skrevet af Cardio 0 Kommentarer.  Vist: 14836 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Cardio
Oversættelse: Cardio

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1390,00
Produkt udlånt af: Roccat
DK distributør: n/a

Layout / Design

 

Skeltr, der formentlig er en forkortelse for skeleton, er i kvalitet. Dette er du ikke i tvivl om i det øjeblik du tager det ud af kassen og tester det. Det er begrænset hvor meget det giver sig når du vrider i det, og det hele føles bare stabilt. Nedenfor vil jeg trinvis gennemgå tastaturet fra den ene ende til den anden. alle taster har lys under sig, og kan ændres til ønsket farve. 
 

Fronten af Skeltr består af input til headset med mikrofon og lyd udgang på venstre side, i midten har du ledningen og på siderne af den sidder et USB  stik samt indgang til din telefon. Højre side har ingen input. 

 

 

Venstre og højre side af tastaturet består under designet der minder om et skelet, af lys der kan indstilles til det ønskede. Det ser lækkert ud med lyset der kommer inde under "skelettet"
 

 

 



 

Bunden af tastaturet består af to huller hvor du kan sætte håndleds støtten på og intet andet.

Undersiden af tastaturet består af de to standard klips i toppen til at hæve tastaturet fra bordet.

 

Oversiden af tastaturet. Skeltr har oppe i venstre hjørne to eksterne knapper der er til at tilslutte telefonen når den ringer, den bliver så tilsluttet dit headset. Ned langs venstre side har Skeltr utility knapper der kan indstilles efter velbehag. Der er fem knapper der er beskrevet som værende M1 - M5. tastaturet er standard dog med det lille grafiske element at Windows tasten er erstattet med et ROCCAT logo. Under selve tastatur tasterne har vi endnu 3 eksterne knapper der er beskrevet som T1 - T3. 
 

 


 

F1 -F12 er alle taster med to forskellige egenskaber, ved at holde FN nede kan du bruge dem som blandt andet multimedie taster. 

Det nummeriske tastatur er standard. 

Oppe i højre hjørne befinder sig de sidste to taster jeg vil beskrive, det er en knap der gør du kan slå tastaturet over til at kører på din eksterne enhed og skrive beskeder direkte uden at skulle have fat i den fysisk. Derudover er der en Swarm knap der giver adgang til hele softwaren bagved Skeltr. 
 


 

Oppe i venstre hjørne er der adgang til telefonen direkte med 2 knapper. 
 

 

Alt i alt er der virkelig mange taster og en del at holde styr på.

 

 

På den næste side tester vi de forskellige taster og tastaturets evner.