Test: Scythe SCBYK-1000 BYAKKO køler

Køling d.  15. november. 2016, skrevet af bauner 0 Kommentarer.  Vist: 19163 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 257,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Design

Som allerede nævnt indledningsvis, er Scythe Byakko en kompakt tower køler. Med en beskeden højde af 130 mm, burde den nemt kunne monteres i de mindre mini-ITX, og m-ATX kabinetter, som er så populære for tiden. Trods den beskedne størrelse, formår Byakko alligevel at fremstå som en ret potent køler.



Når du får Byakko ud af kassen, er den klar til montering på et Intel bundkort, med Intel´s eget klipsesystem, og blæseren er allerede monteret.



Sidder du med et AMD-system skal du have fat i "stangen" for at kunne montere den. Her kan du lige se de hak den skal "låses" fast i, og at Scythe har sparet sleevingen på blæserkablet væk.



Selve køletårnet er lavet af aluminium, og består af 44 finner.


 


Bunden og de tre heatpibes er lavet af kobber, og har efterfølgende fået en nikkellegering. Bunden er plan og glat, hvilket vidner om en god maskinfræsning.



Den medfølgende blæser er en af Scythe´s egne 92 mm Slip Stream PWM. Jeg syntes dog det er lidt ærgerligt at de ikke har sleevet blæserkablet.



Scythe har også lige fået plads til deres logo i toppen af køleren. Her kan man også lige se hvor de tre heatpipes slutter.


 

På næste side installerer jeg Scythe Byakko i min testmaskine.