Test: Logitechs K780 MULTI-DEVICE WIRELESS

Styre-enheder d.  01. december. 2016, skrevet af Monberg75 4 Kommentarer.  Vist: 15052 gange.

Korrekturlæser: Verdenshersker
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: Verdenshersker

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 635,00
Produkt udlånt af: Logitech.com
DK distributør: n/a

Konklusion:

 

Jeg kan godt se meget potentiale i denne slags multi-enheder. De fleste mennesker sidder jo med deres mobiler, tablets og computere på samme tid, og skal derfor skifte imellem dem allesammen, når de skal skrive. Der gør dette tastatur det hele meget nemmere, så lige meget hvilken enhed du vil skrive på, tager du den bare frem, og begynder at skrive. Super nemt og hurtigt.

Brugen af tastaturet gør også hverdagen meget nemmere, og man kan sagtens have det med på farten på grund af den lille størrelse. Det er også utrolig lydsvagt at skrive på, da selve tasterne ikke larmer særlig meget. Faktisk mindre end på de fleste bærbare computere.

Alt i alt er jeg super glad for dette tastatur, og jeg kan godt forstille mig, at mange mennesker ville blive glad for det.

 

Innovation/Teknologi - 4
Tastaturet er spækket med teknologi som Bluetooth og forbindelse til Logitech Unifying enheder. Man kan skifte imellem flere enheder, og er super nem at bruge. Der er genveje til ting fra de fleste operativsystemer, som Windows, Mac og Android.

 

Bundle/Tilbehør - 2
Tastaturet mener jeg umiddelbart, er beregnet til at have med på farten. Det betyder, at man skal have det med i sin taske, og risikerer det skader andet udstyr i tasken eller bliver skadet. Derfor savner jeg en lille transport pose af en eller anden slags, som man lige kan smide tastaturet i, inden man smider det ned i sin taske.


Software - 3
Der er ikke nogen software til tastaturet, så man kan ikke programmere noget på det. Til gengæld er der lagt en del genveje ind, som er operativsystem afhængige. Så man har faktisk lidt programmering i tastaturet, selvom man ikke kan ændre det.

 

Design/Layout - 4
Selve designet af tastaturet er gennemtænkt ned til mindste detalje. Tasterne sidder, som de skal og plejer til trods for at de er runde, og højden på tastaturet gør, at man ikke har behov for håndledsstøtte.

Den grå bagkant på tastaturet, som virker som støtte for de enheder, man sætter ned i hakket, er i en slags gummi. Det bevirker, at enhederne man monterer i tastaturet, ikke bliver ridset af at sidde der i lang tid, eller af at blive taget ind og ud mange gange om dagen.

 

Ydelse - 4
Logitech skriver, at tastaturet skulle kunne klare sig i 24 måneder på et par batterier. Det synes jeg godt nok, er en fin batteritid, når man tænker på, det er med Bluetooth og andre trådløse enheder. 

 

Pris - 4
Prisen på tastaturet sniger sig lige over de 600 DKK i skrivende stund. Det synes jeg faktisk, er en fin pris, da man jo i teorien kan sige, at man får 3 tastaturer for de samme penge som et koster.

 


 

UK summary:

 

 

I see a lot of potential in this multi-device. Most people have their laptops, tablets and computers at the same time and instead of using 3 different setups, you can do it all with only one keyboard. This keyboard makes it so easy for you to switch between your devices.

It will make your daily use way better and it has the perfect size to take it with you on the go as well. It is really silent when typing - more than most laptop keyboards, which makes it ideal for most situations. I was really satisfied with this keyboard and I am sure that a lot of people will be that too, if they just give it a try.

 

Innovation/Technology - 4
The keyboard has a lot of great technology such as bluetooth and the Logitech Unifying USB adapter. You can easily flip between devices and it is super easy to use. It even got different short cuts, but those are depended by the OS.

 

Bundle/Accessories - 2
I believe that the keyboard is build for "on the go". That means, I do miss a carrying case, so I won't get scratches or worse while carrying in my bag with all the other things. 

 

Software - 3
You don't get any software with the keyboard, so there is nothing to install. 

 

Design/Layout - 4
The design is well thought out - down to smallest details. The keys are nice and round. The height of the keyboard is great too, since your want need a wristpad to avoid pain after use. 

The grey back part of the keyboard keeps your devices upright. The surface is rubber, so your devices won't get any scratches at all - even if you replace it multiple times every day.

 

Performance - 4 
Logitech claims that the keyboard can hold a charge for 24 months on a pair of batteries. I do believe that the keyboard need to be turned off in that case, but still half of that would be great for a wireless Bluetooth keyboard.

 

Price - 4
The price tag of this keyboard says approximately 600 DKK. I do think that is fair, if you consider the option of replaces 3 keyboards with just one.

 

 

 




Test: Logitechs K780 MULTI-DEVICE WIRELESS
Innovation / Teknologi4
Bundle - Tilbehør3
Design - Layout4
Software - BIOS3
Ydelse4
Pris4
Samlet73%
Award

Læs om vores forklaring på ratingen her

Read about our ratings here
t-buch
 
Superbruger
Tilføjet:
16-01-2017 10:40:10
Svar/Indlæg:
87/9
"Logitech behøver næppe nogen længere præsentation" skriver I - Og det gør de så måske så alligevel
Noget tyder på at de har sadlet om, fået nye ejer eller noget tredje
I hvert fald er det ikke samme firma med samme gode support og gode produkter, som det har været - er mine dyrkøbte erfaringer


Monberg75
 
Moderator
Tilføjet:
16-01-2017 11:50:21
Svar/Indlæg:
1194/156
Det kan da godt være, at firmaet har ændret politiker osv.

Men det ændrer jo ikke på, at det er en velrenomeret og verdenskendt producent, som stortset alle har stiftet bekendtskab med på et eller andet tidspunkt :)

Det er det der menes :)


t-buch
 
Superbruger
Tilføjet:
16-01-2017 12:10:17
Svar/Indlæg:
87/9
Næææ det var jeg næsten godt klar over, at I/du mente - men jeg brugte lige anledning til at "advare" læsere om det firma, som Logitech er blevet i dag, hvor det åbenlyst ikke er så fortjent mere, at de har et "velrenomeret" ry - Se også Trustpilot - Logitech.com

NB jeg synes sådan set det er ok, at du skriver som du gør i artiklen - men det er klart at hvis de bliver ved med at behandle deres kunder, som de gør - ja så er det jo ikke belrenomerede mere


Monberg75
 
Moderator
Tilføjet:
16-01-2017 12:12:11
Svar/Indlæg:
1194/156
Det kan vi sagtens være enige i :)