Xtorm XB102 Free

Tilbehør d.  12. december. 2016, skrevet af @ngler 0 Kommentarer.  Vist: 14884 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: 
Oversættelse: @ngler

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 649,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Layout / Design

 

 

Xtorm har vundet en reddot award for deres XB102 design og man må sige at de har gjort sig umage med forskellige materialer og farver. Top og bund er lavet i blødt gråt gummi som givet et godt greb om powerbanken.

 

 

På venstre side starter et orange USB kabel der smyger sig om hjørnet for at sidde i enden med et USB stik. Kablet er i samme rare gummimateriale som toppen og er fladt.  På toppen er der en knap formodentlig i metal.  Et kort tryk på knappen får de fire lysdioder på siden til at vise hvormeget batteri der er tilbage på powerbanken.

 

 

Et langt tryk slår ifølge manualen USB ladning fra - hvad det så helt præcist skulle gøre godt for.

 


Enden af powerbanken er der hele tre USB A outputs. XB102 prioriterer out1 før out2 etc. så den enhed der kan klare højest ladestyrke skal sidde på out1 etc.

 

 

Der er også et microUSB stik til at lade powerbanken. Det kan være en fordel hvis man har en microUSB lader. Med det indbygget USB kabel er der to muligheder for at lade XB102.

 

 

Det er lidt ærgerligt at der ikke er et output kabel - for med hele 15000 mAh kapacitet, kan man lade de fleste smartphones op et par gange og en tablet en eller to gange, ergo der er mere brug for at lade andre enheder end powerbanken.

 




Størrelsen er ok, den er lidt mindre end de fleste smartphones og cirka 2-3 gange tykkere.