Test: Antec CUBE-EK Black kabinet

Kabinetter d.  15. marts. 2017, skrevet af bauner 0 Kommentarer.  Vist: 17142 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1925,00
Produkt udlånt af: Antec
DK distributør: n/a

Design / indvendigt

Vi starter med den side hvor hardwaren skal installeres. Det første der falder i øjnene er EK-logo´et. Hele bunden af kabinettet er dækket af en plade, som kan dække PSU´en og overskydende ledninger. Det er en løsning vi har set før, og mit eget Phanteks Eclipse P400S benytter sig af samme system.



Ingen udskæring ved CPU´en? Dét var min første tanke, men det er der heldigvis. Holderen til 3,5" drevet, kan lige skrues af med en fingerskrue, og så er der ellers masser af plads til at rode med backplates osv.



Bemærk i øvrigt udskæringerne til kabelføring. Det skulle være muligt at lave et "clean build" i Antec Cube-EK. Den medfølgende 120 mm blæser er en helt ny af slagsen fra Antec. Først senere fandt jeg ud, at den er udstyret med hvide LED´s. Hvis du fjerner den er det muligt at installere en 120/140 mm radiator.



I fronten er der plads til 120/140/180/240 mm radiatorer.



Alle kabler er sleeved, og lige stripset fast. Der er USB3, HD audio, SATA, og de sædvanlige kabler til bundkortet. Eller det vil sige, der er faktisk kun et enkelt kabel - nemlig det til power.



PSU´en skal monteres i bunden, og Antec har monteret anti-vibrationsgummi, så du slipper for resonans. Her er ikke noget med specialbeslag osv. PSU´en skubbes ind fra siden, og skrues fast med de fire medfølgende skruer.



Vi vender kabinettet og ser hvad der gemmer sig på den anden side. Det er på denne side der er plads til HDD´s.



Antec Cube-EK har plads til 2 stk. 2,5" og 1 stk. 3,5". Sidstnævnte drevplade kan benyttes til 2 stk. 2,5". Pladerne er skruet fast med fingerskruer.



Antec Cube-EK kommer med en indbygget blæserstyring. Denne er placeret øverst på bagsiden, og kan håndtere hele 6 blæsere. Det sidste stik er til strøm. For at benytte dig at blæserstyringen, skal der sættes strøm til det indbyggede SATA-stik. Samme stik giver også strøm til RGB-effekterne.



Alle kabler er pænt stripset fast. Hvis du vil gemme kabler af vejen på bagsiden, har du ca. 2 cm at gøre godt med. Oven i det er der masser af plads i bunden hvor PSU´en sidder.


 

På næste side sætter jeg hardware i Cube´n.