Test: be quiet! Silent LOOP 360 mm cooling

Køling d.  31. juli. 2017, skrevet af bauner 0 Kommentarer.  Vist: 15720 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1324,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Design

Silent Loop 360 er som AIO´s er flest. be quiet! har valgt at holde det hele i en mat-sort farve. Radiatoren ligner den fra Silent Loop 240 - bortset fra størrelsen, naturligvis. Du kan sagtens mærke den er lavet af kobber, når du hiver den ud af kassen. Den vejer lige dét mere end en tilsvarende af aluminium. Det giver også en følelse af høj kvalitet.



Logo´er og graveringer glimrer ved deres fravær. Kun et klistermærke med et serienummer er der på den.



be quiet! benytter nogle solide fittings af metal. Også sådan en detalje efterlader et indtryk af kvalitet.



Pumpen/kølehovedet er magen til det vi fik med til Silent Loop 240. Selve pumpehuset er lavet af hård plastic og har be quiet! graveret i toppen. Der er intet lys i det. Der er en refill-port, hvis man skal efterfylde vandet.


 


Selve bunden er lavet af ren kobber. Den har efterfølgende fået en mørkegrå nikkellegering. Bunden føles glat og plan, hvilket den også burde, da den er maskinfræset.



Til at fjerne varmen skal der nogle blæsere til. Til en 360 mm radiator skal man bruge 3 stk. 120 mm, og be quiet! giver dig tre af deres egne Pure Wings 2 med. Vi har prøvet dem før, og ved at de er særdeles effektive og støjsvage - selv ved maks. rpm. Designet på Pure Wings 2 passer perfekt til Silent Loop.



Slangerne er også en genganger. Slangerne er en smule stive i det, men stadig meget fleksible. Der er sat noget der minder om en sort fjeder på dem. Dette så de ikke knækker - og så ser det heller ikke helt fjollet ud. Slangerne er hele 390 mm lange.


 

På næste side installerer jeg Silent Loop 360 i vores testmaskine.