Test: SteelPad 5L

Styre-enheder d.  13. juli. 2006, skrevet af B@NG 2 Kommentarer.  Vist: 11804 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Soft Trading
DK distributør: Soft Trading
Efter en lang pause med test af musemåtter, er det nu blevet tid til at kigge lidt på, hvad der er sket på denne front. Musemåtter er desværre ofte, en lidt undervurderet del af computeren, men oplever man først forskellene på en 20,- måtte og en der er ti gange dyrere, indser man ofte, hvorfor man betaler meget for en god mus. En grov sammenligning er, at man heller ikke smider en Ferarri motor i en gammel Opel Kadet.



SteelPad er blevet et meget kendt navn indenfor musemåtter, ikke mindst fordi de er super gode, men også fordi de findes i næsten alle prisklasser. SteelSeries som det overordnede navn hedder, producerer også andet end musemåtter, de har nemlig valgt at fokusere på gaming-udstyr generelt, og mange har sikkert også allerede hørt om f.eks. deres høretelefoner.

De udvikler også hele tiden for, at holde trit med de nye muse og ikke mindst de høje krav, der bliver sat til nøjagtighed indenfor denne verden. SoftTrading, som sidder med SteelSeries, har sendt os deres helt nye musemåtte til gamerne: SteelPad 5L

Lad os se, hvad deres gigantiske musemåtte egentlig kan.
Gripen90
 
Senior Skribent
Tilføjet:
13-07-2006 22:52:30
Svar/Indlæg:
15982/637
Jeg synes netop det er en kæmpe fordel med en lavprofil musemåtte uden høj kant, så ens håndled ikke gnider sig over en kant, samt man ikke laver knæk i håndleddet. Derfor kan jeg godt li' Steelpad S&S.



[G.N.U.]
 
Elitebruger
Tilføjet:
14-07-2006 04:39:17
Svar/Indlæg:
2175/21
hehe tweak kom lidt før jer denne gang :)

http://www.tweak.dk/tests2.php...

men spørgsmålet til den nye kan ikke afsløres i en 14 dages test...for problemet tidligere har været at de på nogle få mdr er slidt i det yderste lag....nogle gange endda på 14 dage hvis man gamer uden teflon og intenst.....