Software
Selve hjernen i hele TP-Link Smart Home systemet er faktisk en app kaldet Kasa, som findes både til Android og iOS.
I oversigten over enheder, kan man tænde og slukke for enhederne nemt og hurtigt. Så hvis man lige skal have tændt for sin lampe, så trykker man bare på det lille ikon til højre, og det bliver grønt og lampen tænder.
Som man kan se, kan man tilføje flere forskellige enheder, som man kan styre individuelt.
Der er mulighed for, at lave forskellige scener med de enheder man nu har tilsluttet. Så hvis man nu vil slukke for alt, så kan man lave en scene til det, eller hvis man vil dæmpe lyset til hyggebelysning, så kan man lave en scene til det. Der er så godt som ingen grænser for hvad man kan lave.
Der er ligeledes mulighed for, at lave nogle såkaldte SMART ACTIONS. Men det kræver ekstra udstyr, som vi ikke har. Derfor hopper vi let hen over dette billede vidende om, at man har muligheden.
Når man så vælger sin enhed i listen, kan man begynde at indstille den. Der er mulighed for at skifte varmen i selve lyset fra pæreren, så man kan tilpasse farven en lille smule alt efter sit ønske. Det er ikke RGB, men i hvide toner. Man kan ligeledes vælge styrken på lyset trinløst fra 0-100%.
Trykker man på CIRCADIAN, følger lysstyrken simpelthen solen. Så lyset automatisk justeret efter tiden på dagen, og solens op og ned tider.
Man kan se indstillingerne for pæreren. Herinde kan man ændre navn, vælge om enheden skal kunne styres fra mobil netværket og meget mere. Man kan også få forskellige oplysninger om enheden, blandt andet MAC adresse, signal styrke osv.
Der er også en mulighed for, at se forbruget på pæren. På den måde kan man se sin besparelse ved at bruge en LED pære i forhold til en standard 60W pære, som denne pære erstatter. Det er jo ret smart, og så kan man holde øje med, hvor længe lyset brænder i løbet af dagen.
På næste side fortæller jeg om min test af produktet.