Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 0,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Design

Ved første øjekast ligner Naia 240 alle de andre AIO der efterhånden findes. Reeven har valgt at bruge en mat-sort farve hele vejen. Radiatoren har en tykkelse på 27 mm, hvilket ligger lige mellem den gamle standard på 25 og den nye på 30. Ud fra vægten at dømme, så er den lavet af aluminium. Der er huller til blæsermontering på begge sider.




Som noget nyt er der også en refill-port på radiatoren. Klistermærket på radiatoren afslører ikke hvem der har lavet den.



Reeven har brugt nogle fornuftige forseglinger på fittings. Det ser både godt og effektivt ud. Som det lige kan ses på billedet, så er slangerne lidt stive i det, men stadig meget fleksible.



Hvor Naia 240 virkelig adskiller sig fra mængden er kølehovedet/pumpen. Det er simpelthen gigantisk. Som tidligere nævnt, er det sparsomt med oplysninger, men jeg er ret sikker på, at bunden er ren kobber, og efterfølgende har fået en nikkellegering. Den føles glat og plan.



Toppen af pumpen er lavet af plexi-glas, som vi kender det fra Custom vandkøling. Man kan se vandet og noget af selve pumpen. En refill-port er der også lige blevet plads til. Der er selvfølgelig lys i toppen.



Til at fjerne varmen fra radiatoren skal der et par blæsere til. Reeven giver dig to af deres egne 120 mm ColdWing PWM med til Naia 240. De er designet til at levere et højt statisk tryk uden at bryde lydmuren. Om det holder vand, finder vi ud af senere.


 

På næste side installerer jeg Naia 240 i min testmaskine.


 

HellBilly
 
Erfaren rotte
Tilføjet:
15-09-2017 10:39:54
Svar/Indlæg:
86/15
Det ligner, både på temps og dba, alle de andre AIO's

Valgte selv et der skilte sig lidt ud; Cryorig A80