Styringen af tastaturet bliver styret af en control center. I dette kan man holde styr på sine G-taster og programmere dem. Her kan man og indstille om der skal være pause mellem de optaget taster i makroerne. f. eks a/s/a-->a/ /s/ /a. Dette kan være nødvendigt i visse situationer. F. eks når man skal smide en serie af formularer af i et RPG spil.
Udover styringen af G-tasterne, så kan man også sætte parametre for LCD-Displayet.
Her kan man bestemme hvilke programmer der skal loades og om displayet skal skifte mellem de loaded programmer eller om det skal gøres manuelt.
Til LCD-Displayet med følger 2 programmer. Den ene er et ur og det andet er et VU-meter der viser CPU og RAM forbrug. Heldigvis kan man selv programmere programmer til displayet og hvis man ikke lige selv kan finde ud af det, så er det heldigvis mange andre der har gjort det. På nettet kan man finde programmer til en del spil og andre mere og mindre ubrugelige programmer. Blandt dem jeg prøvede var et tamaguchi program og et msn messenger program. Det sidste fandt jeg meget anvendeligt, da jeg så kunne se hvis folk skrev til mig mens jeg sad og spillede.
Derudover er Logitech G15 kompatibelt med LCD-Studio. LCD-Studio er et freeware program(kræver dog registrering), der lader en sende billeder til sin LCD skærm. Dette er ikke et G15 specifikt program, men kan også bruges til andre understøttede displays.
Det er ikke imponerende det software der følger med. Faktisk er det minimalt hvad det kan som tastaturet ikke kan i sig selv. Det er og kedeligt at Logitech ikke i større grad har indgået samarbejde med spilproducenterne om at få lavet noget understøttelse i de forskellige spil. I man tilfælde er det meget små programmer der skal til. Logitech henviser dog på deres hjemmeside til de to store G15 hjemmesider der er.