Installation
Vi starter med bag pladen til AIO'ens kølehoved og stikker skruerne gennem de huller der passer til soklen, Det er en multiplade der også passer på AMD. Siden der skal ligge an mod bagsiden af bundkortet er belagt med 3mm tykt skumgummi, så der ikke er noget der kortslutter. De hvide plastskiver skulle naturligvis have været på den anden side af skumgummisiden for at give mening (det kan jo smutte ind imellem). Afstandsstagene skrues på skruerne fra bundkortssiden.
Som man kan se her var der igen problemer med ASUS Sabertooth stålforstærkning på bagsiden af bundkortet, men det lykkedes da nogenlunde at få lirket bag pladen på plads.
Her ses stagene når de er monteret på skruerne der holder bag pladen på plads.
Oven på afstandsstagene monterer man top pladen med 4 skruer. Så er det tid til at finde den lille tube kælepasta frem og fordele på CPU'ens top.
Her har jeg så monteret selve kølehovedet. Der er mulighed for at vende det 90 grader da top pladen har 4 huller til monteringen og man skal kun bruge de 2 af dem. Jeg har derfor valgt at montere kølehovedet så man kan se ENERMAX navnet foroven. Herefter monterer man blæserne med de 8 lange skruer i radiatoren og så skrues radiatoren på plads i toppen af kabinettet med de 8 korte skruer. Ledningerne samles på bagsiden af kabinettet eller Man fører kontroller ledningen ned til headeren på bundkortet hvis det har sådan et stik. Så er man køreklar og kan trykke start.
Sådan ser det så ud når ENERMAX AIO'en er i drift, der udstråler RGB LED lys fra blæsernes ende flader ned mon kabinettet og i de 3 ringe højere oppe. Selve kølehovedet er oplyst i midten og af en større ring længere ude mod kanten. Det ser faktisk ganske pænt ud når AIOEN kører og skifter i et regnbuemønster. Det eneste man ikke kan se her er at rotoren drejer stille og roligt rundt afhængigt af flowet.
Testen følger som det næste.