Test: Edimax EW-7317LDg - Wi-Fi Detector

Netværk d.  18. september. 2006, skrevet af Huddy 4 Kommentarer.  Vist: 12943 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Edimax
DK distributør: n/a

Introduktion:



Endnu et trådløs netkort er landet ved HWT. Men ikke nok med, at det er et trådløs netkort, det har også lykkedes Edimax som er producenten, at smide et lille display med knapper på den - formålet med displayet og knappen, er trådløs netværks detektor.










Lidt om Edimax:



Edimax, er et firma som blev grundlagt i 1986 og stille og roligt har groet sig store med tiden. Men det var først i 1998 deres produkter kom til Europa.

Deres budskab er klart - de vil "Netværke folk sammen", eller som de selv siger det "Networking People Together". Deres holdning er blandt andet, at levere et sikker netværk til dem i IT-branchen som har brug for det.

foo
 
Elitebruger
Tilføjet:
18-09-2006 10:58:43
Svar/Indlæg:
1685/240
ZD er killah for Zetup Devicezz!!! :) :)

Det er da bestemt et spændende lille produkt... Der må da være et helt nyt marked når man tænker på hvor alsidig den lige pludselig er. Istedet for at få den bærbare tændt og bruge den til at søge med netstumpler el. lign, så kan man lige scanne først og se om der er noget i nærheden - det er sq da smart :)



madsg
 
Overclocker
Tilføjet:
19-09-2006 23:24:16
Svar/Indlæg:
4/0
Jeg kommer bare til at tænke på alle de gange, man har været ude et sted (hotel fx), hvor der har været kablet netværk, evt. i et fællesområde, og man ønskede, at man lige have et lille AP, man kunne sætte i...
Eller nå man ikke kan finde en internetforbindelse i en nødsituation - man kan jo hurtigt komme over sine moralske skrupler ved at bruge andre folks båndbredde, hvis det er tilstækkeligt vigtigt.
Hvor kan man købe dimsen henne?



xelajd
 
Superbruger
Tilføjet:
20-09-2006 08:30:52
Svar/Indlæg:
13/4



Det ser ud til at vi skal til at lede efter et sted i randers hvor der er et netværk der hedder ellernogetnet som er wpa2 krypteret... SÅ mangler vi bare at bryde krypteringen...


Ej men umiddelbart lyder det som en smart dims, jeg har dog selv lige fået en PDA og med Wififofum er den også rimeligt godt kørende... ;)



Ham_Selv^
 
Elitebruger
Tilføjet:
23-09-2006 10:27:36
Svar/Indlæg:
2453/80
bare fordi det ikke ser ud til at være låst betyder det ikke at man bare kan "vade" ind.. har jeg da erfaret mig :00 :e

var i roskilde for et års tid siden og havde desperat brug for at chekke min mail.. kørte rundt i byen og fandt en fandens masse tilsyneladene usikrede netværk.. men der gik en ½ time før jeg fandt et jeg kunne komme ind på :l