Test: Sharkoon Elite Shark CA200G Midi Atx Tower - kabinet

Kabinetter d.  20. januar. 2020, skrevet af BPM 1 Kommentarer.  Vist: 5792 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: BPM
Oversættelse: donto

Pristjek på  902,00
Produkt udlånt af: Sharkoon
DK distributør: n/a

Design / Layout

 

 

Lad os starte med fronten af Elite Shark CA200G, hvor vi finder en højglans flade, som de 2 RGB striber i hver side af fronten kan reflektere i. Desværre er højglans også perfekt til at samle fedt fingre og støv, så en klud ved hånden er nok en god idé, men det er et enkelt og stilrent look, som tiltaler de fleste.
 


Øverst ved fronten finder vi 2 stk USB 3.0, 2 stk USB 2.0, Power knap, Mic In, Lyd Out, RGB styrings knap og til sidst Power on lys og drevlys.
 


Helt på toppen har Sharkoon lagt et støvfilter, som er nemt at holde styr på da det er magnetisk.
 


Venstre side er en stor glasplade med direkte udsyn ind i maskinen. Her vil man også kunne se RGB-effekten, hvis en sådan ønskes.
 


Glaslågen bliver holdt på plads af 2 finger skruer. Simpelt og nemt, tommel op for den detalje, da den lige giver det sidste finish.
 


Med siden løsnet er den lige til at løfte af, så man kan arbejde uden at komme i karambolage med lågen.
 


Inde i i kabinettet er der masser af plads at arbejde på, og rigelig med mulighed for at få trukket kablerne flot. I toppen af kabinettet er der mulighed for at installere en radiator på op til 360mm og i fronten er det muligt at installere en på hele 420mm, så det er ikke plads der mangler. God rummelighed.
 


I bunden har vi 3 ud af i alt op til 7 muligheder for at installere 2.5 drev. De 2 af dem giver god mening, men den tredje er den lille "forhøjning" som også kan bruges til at installere pumpen til vandkøling på. Strømforsyningen kommer til at være skjult nede i bunden.
 


Sharkoon har valgt at sætte denne lille arm ind, som er beregnet til at holde ens grafikkort, så man aflaster både bundkort men også selve grafikkortet for dets tyngde. Smart lille idé.
 


I bunden af kabinettet er der sat et støvfilter ind som er lige til at trække ud og skubbe nemt ind igen.
 


Højre side har vi de sidste 4 pladser til 2.5 drevne, men også de eneste 4 pladser til 3.5 drev. Drev buret i bunden kan nemt tages ud så der er mere plads og det er også hernede at strømforsyningen finder sin plads. Sharkoon har forberedt kabinettet til cable managment forskellige steder, hvilket er skønt at se. Der skulle og så være godt med plads til tingene da der er 3.5 cm fra bagpladen til siden af kabinettet.
 


Oppe i venstre hjørne har Sharkoon placeret RGB controlleren som er forberedt til at tilslutte til RGB styring, på bundkort fra MSI, Gigabyte, AsRock og de fleste fra Asus, da der er nogle undtagelser hos dem. Den kan også kører selvstændigt uden at blive sat til bundkortet.
 


Bagerst har Sharkoon sat en 120 mm RGB fan og læg lige mærke til de 2 lodrette udvidelseshuller. De er der fordi kabinettet er forberedt til at man kan installere sit grafikkort, så man kan lave lidt show-off i vinduet. Det eneste man skal gøre er at købe tilbehøret til at kunne gøre det, da det desværre ikke medfølger.
 


Fronten kan "klikkes" af og inde under sidder der et støvfilter som også er magnetisk. God detajle.
 


Kigger vi på selve fronten ser man også der er indsugningshuller, og inde bag dem er der sørme også installeret udtagelige støvfiltre.
 

 

Næste side Test.

 

 

Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
20-01-2020 22:36:52
Svar/Indlæg:
2045/273

Nvm

 



Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Renissen2 d. 20-01-2020 22:53:36.