Test: Silverstone Temjin TJ08B

Kabinetter d.  14. marts. 2007, skrevet af red_martians 0 Kommentarer.  Vist: 12783 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Silverstone Temjin TJ08


Silverstone Element ST50EF-PLUS-SC






Introduktion


Silverstone producerer næsten alle former for kabinet tilbehør. Alt fra kabinetterne selv, til kølere, strømforsyninger, blæsere osv.
De er med tiden især blevet kendt som en af de sriøse konkurrenter, der producere stilfulde kabinetter næsten på linie med top-producenten Lian-Li.
Silverstone holder sig dog ikke kun til almindelige kabineter, de har også et kæmpe udvalg af kabinetter til bl.a. HTPC. Herunder til de små bundkort kendt som ITX og mATX.



Vi er denne gang blevet bedt om at kigge på markedets måske mest roste mATX-kabinet samt en ret speciel strømforsyning. Temjin tj08 er nemlig et kabinet der har alle fordele fra almindelig kabineter, men stadig en lille størrelse pga. mATX-kravet. Strømforsyningen er en 80+strømforsyning, hvilket for forbrugeren kan give et væsentlig lavere strømforbrug. Tallet står for at 80% af energien beholdes under ændringen fra veksel-strøm i stikkontakten til den jævn-strøm PC'en bruger. Mange billigere strømforsyninger ligger kun omkring 60%. Til sidst er det en udgave med ekstra korte kabler, netop lavet til kabineter hvor der er kort mellem enhederne og strømforsyningen.







Bundle


  • TJ08-kabinet i sort (fås også i sølv)
  • Kasse med skruer, højttaler, ferrit-ring og en ekstra ståldims.
  • Manual til kabinet

  • ST50EF-PLUS-SC-strømforsyning.
  • 230V Ledning
  • Manual til Strømforsyningen.

    Tilbehøret til kabinettet er som det skal være. Blæserne er monteret i forvejen og der er 2 stk 120mm. Der er en lille højtaller til bundkortet som følger med ved siden af. Alle nødvendige skruer er med, og reelt vil der kun mangle strømforsyningen.
    Selve manuallen er rimelig grundig, men den indehlder nogle fejl, som at man bl.a. skal monterer riser-card, inden montering af kort.


    Herover er der vist nogle misforståelser. To steder på kassen står der, at der er 6 SATA-stik, et andet sted 2 stik. Det rigtige er 2 stik, men ret misinformerende


    Til strømforsyningen medfølger der et almindelig strømkabel af den standard sorte slag. Derudover er der i modsætning til kabinettet en yderst teknisk beskrivelse med af strømforsyningen. Så teknisk at jeg på flere områder er stået af.





    Pointgivning i Bundle
    Der er i begge tilfælde det mest nødvendig med. Manualerne er i begge tilfælde ikke helt gennemførte, men jeg giver kabinettet/strømforsyningen 3point i bundle/tilbehør. Der er det der skal til, for at komme godt i gang.