Test: Cougar - Blazer Kabinet

Kabinetter d.  23. april. 2021, skrevet af BPM 3 Kommentarer.  Vist: 3607 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: BPM
Oversættelse: donto

Pristjek på Pricerunner 1697,00
Produkt udlånt af: Cougar
DK distributør: DCS

Test

 

 

Lad os få monteret noget hardware i dette lidt specielle men ret lækkert udførte kabinet.
Der er er ingen stand-offs monteret til bundkortet, så det skal lige skrues i til at starte med. Her kunne det have været fedt hvis nu de havde været sorte. Jeg ved godt man ikke sidder og kigger på dem, men det havde været en lækker detalje.
 


 

Jeg kunne dog ikke få alle stand-offs i, da de på den midterste i bunden havde glemt at få skåret gevind i.
 


 

Men i kom bundkortet og det ser jo ikke ud af meget i dette åbne kabinet.
 


 

Beslaget til strømforsynigen blev skruet på, og det gik ganske nemt. Monteringen i kabinettet var også lige til. Beslaget føles godt kraftigt så selvom det kun sidder i de 2 skruer så ville jeg ikke være bekymret.
 


 

Der var lige en detalje til under front panelet, bare på indersiden, her er der plads til at montere en 3.5" harddisk lidt gemt af vejen.
 


 

Der er 4 beslag med til montering af enten 3.5" diske eller som her 2.5" diske.
 


 

Så kom vi til kabel skjuleren igen, og som den opmærksomme nok havde set er der 4 huller i. Og ja de er lavet til at man kan lave en "skjult" montering af en 2.5" disk, for som i vil kunne se på billederne af det færdige build, kan man godt se disken derinde.
 


 

Selv med alt monteret og kablerne ført til hardwaren, så der ikke meget at se på andet end lidt få kabler der stikker ud og en SSD.
 


 

Her er der lidt mere kabel kaos, men jeg er sikker på at får man fat i nogle længere sata kabler og giver sig rigtig god tid til det, så kan man få lagt kablerne sindsygt flot. Dog ikke usynligt, men dog så meget gemt, at man ikke lægger så meget mærke til dem.
 


 

Med glassiderne på ser det ganske cool ud. Det tilføjer så også en hel del vægt.
 


 

Her er der virkelig mulighed for at lave et show off af sin hardware og er man til RGB kan man også lave et ret fedt lysshow.
 


 

Når glassiden er på ser man ikke ligeså tydeligt kablerne mens hardwaren kan ses fint stadigvæk.
 


 

Her kan man få fornemmelsen af hvor bredt kabinettet blev med siderne på.
 

 


Næste side: Konklusion

 

 

cmnielsen
 
Nyhedsskribent
Tilføjet:
24-04-2021 13:46:07
Svar/Indlæg:
726/496

Jeg troede at USB C var standart nu om dage, men åbenbart ikke.

Jeg tror ikke at der bliver solgt mange af disse, med mindre man er glad for at støve af og pudse vinduer, så bliver man nok hurtigt træt af det?



neemos
 
Passiv Hwt crew
Tilføjet:
24-04-2021 14:58:08
Svar/Indlæg:
1129/307

#1
det er slet ikke så slemt som man lige umiddelbart tror.... det er bare lidt luft på dåse, og så er maskinen renset.... på mange måder nemmere end et standard kabinet :)

Og glasset skulle da helst ikke blive fedtet, medmindre ungerne er hvor de ikke skal være :D



BPM
 
Senior Skribent
Tilføjet:
25-04-2021 08:09:57
Svar/Indlæg:
223/2

jeg tror der bliver solgt flere af disse kabinetter end man tror fordi de skiller sig ud og man kan lave et vandkølings setup i det som man på en eller anden møde nærmest bliver nød til at være kreativ med da alt er synligt :)

USB-C er ved at være standard på alle nye kabinetter men der er nogle hvor det ikke er at finde på og nogle gange tror jeg det er en lille spare øvelse som for eksempel på DeepCool MaCube 110 som heller ikke har USB-C :)