Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: jmose

Pristjek på  1790,00
Produkt udlånt af: NZXT
DK distributør: Proshop.dk

Layout / Design

 

 


Sådan tager bundkortet fra NZXT sig ud oppefra. Farven sort er dominerende og kun brudt af stålforstærkningen på det første PCIslot. PCIsoklerne er pænt pakket ind i nogle stålplader så området med stikkene udgør en lukket flade.


 


Her er de 2 dækplader fjernet for at give adgang til M.2 soklerne. Begge sokler kan tage SSD'er op til 80mm i længden. De 2 dækplader sidder fast på nogle små magneter som er gemt ovenpå den store dækplade og under hullerne i højre side ved M.2 soklerne.


 


i Højre side ses et gitter med huller ned til Chipsætkøleren. Bundkortet har i øvrigt en masse stik og knapper i både over og underkant de følger her:


 


NZXT B550 N7 bundkortet har plads til 4 RAM klodser. De ligger nydeligt nedsænket mellem dækplader og køleplader til VRM'erne og har en lås i den ene ende.


 


Her er det selve strømforsyningen til CPU'en vi kigger ind på. Selve VRM'ernes navne er vist i specifikationerne og der er så vidt jeg kan tælle 12 kondensatorer så det må være det man kalder en 12+2 strømforsyning som sagtens vil kunne føde selv en RYZEN 9 5950 CPU.


 


Ved siden af 24 pin stikket på bundkortet finder man et USB 3.2 Stik til kabinettets frontstik.


 


Bundkortet er også forsynet med en Reset og startknap, så der er rige muligheder for også at lege med OC.


 


Bundkortet har USB3 stik og 6 SATA3 stik.


 


Det dæksel der dækker over 24 pinstikket har også en udskæring så det er nemt at få 24pin stikket afmonteret igen.


 


Der er masser af stik og knapper i I/O afdelingen, de er listet herunder:


 


For lige at vise hvordan et komplet PCsystem kan se ud med dette bundkort i et NZXT kabinet og i det hele taget med udelukkende NZXT dele, er her et af NZXT's billeder.

 


BIOS'en kigger jeg i på næste side.