Test: Aerocool Mirage L120 køler

Køling d.  19. august. 2021, skrevet af Renissen2 1 Kommentarer.  Vist: 3871 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: jmose

Pristjek på  432,00
Produkt udlånt af: AeroCool
DK distributør: Proshop.dk

Layout / Design

 

 

 

Sådan ser AeroCool Mirage L120 ud når den lige er taget ud af æggeskallen som alle delene ligger godt og trygt i under transporten. Anlægsfladen mod CPU'en har et stykke tape monteret som man skal huske at fjerne inden køleren monteres.

 

 

Slangerne er monteret på køleren med hvad der ligner et par krympe flex hylser. Der er en påfyldningsstuds til hvis kølemidlet på et tidspunkt skal skiftes. Slangerne er beklædt med nylon sleeves så de ser meget godt ud og er rimeligt flexible.

 

 

Her et kig gennem radiatoren og den er tæt besat med køle ripper til aftagning af varmen. Kølehovedet har 3 ledninger, et SATAstik til driften af ARGB LED'erne og et almindeligt 3benet stik til CPUheaderen på bundkortet og desuden et ARGB stik også til bundkortets ARGB header.

 

 

Sådan ser anlægsfladen mod CPU'en ud, det er ikke et spejlblankt udtryk den har men derimod en let matteret overflade.

 

 

På toppen af pumpen sidder der et spejl, som samen med spejle nede i toppen giver et indtryk af at toppen er hul med flere RGB ringe dernedad. Det er dog kun i toppen at der sidder en ring med diverse RGB LED'er.

 

 

For at montere køleren på bundkortet skal man kun bruge disse 2 flanger med hver 2 skruer(ikke vist) som skrues på pumpen.

 

 

Når det er samlet har pumpen fået et standard AMD monteringsbeslag, som passer til de beslag som bundkortet er født med. Så ørerne sættes ned over hakkerne i AMD soklen og spændes til de er godt faste.

 

 

Her er både pumpe og radiator blevet monteret i kabinettet og der er sat strøm til setuppet. Her med Violet RGBlys i både blæser og pumpe og man ser tydeligt effekten med de flere rækker RGB LED lys ned i kølerens top, som dog er en illusion.

 

 

Her det samme bilede med grønt udtryk.

 

 

Testen følger på næste side.

gandalf18
 
Ny Skribent
Tilføjet:
20-08-2021 19:58:40
Svar/Indlæg:
5678/460

er det så den sidste Review? .. eller er der flere på vej ? .. har altid elsket Reviews her inde :)