Test: Zotac 8600GTS AMP!

Grafikkort, NVIDIA  d.  27. november. 2007, skrevet af Goaguy 5 Kommentarer.  Vist: 10052 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Zotac
DK distributør: MM distribution

Software

Driveren
Softwaren der styrer Geforce-kortene er idag nVidia Controlpanel. Billederne er fra en 15x.xx-driver, men designet og funktionaliteten er stadig stort set det samme. 

     

Når man starter controlpanel op, gøres det ved at højreklikke og trykke controlpanel. Herinde møder man 3 hoved-menuer, og muligheden for at indstille mellem avanceret og standard-visning. Funktionsmæssigt er der faktisk ingen forskel, der dukker nogle flere sub-menuer op med avanceret end med standard. I ATi’s Controlcenter ser man til gengæld et helt andet design når man skifter mellem den normale og avancerede indstilling. Selve systemet minder meget om det almindelige kendte internet-explore-layout, hvor man kan bladre frem og tilbage mellem egenskaberne.

            


Under 3D-indstillinger finder vi også muligheden for at overvåge temperaturer, dette kan især være praktisk hvis man oplever grafikfejl eller hvis man ønsker at overvåge grafikkortet efter overclocking. Har man installeret coolbits, finder man også Overclocking-menuen herunder.

                  

Herinde er der mulighed for at se hvad der sker med billedet når man ændre på indstillingerne. Ganske brugervenligt hvis man har svært ved at forstå deres funktioner. Stikker man dybere ved at klikke på avancerede 3D-indstillinger, kommer man ned til de nyeste Geforce8-indstillinger. Her finder man bl.a. Gammakorrigeret og transparency antialiasing og det nye CSAA.
Tilbage til hovedmenuerne finder vi også menuen for skærmindstillinger. Herinde er der en guide der kan hjælpe en et skidt videre til bedre forståelse og en korrekt indstilling af skærm.

         

Der er også flere undermenuer for opløsning,  rotering af skærme med pivot, farveindstillinger og meget mere. I menuen til video-indstillinger kan man justere farverne specifikt til overlay. Dvs. hvis man ønsker andre farveindstillinger til videobrug. Ganske smart hvis man har flere typer skærme og fjernsyn tilsluttede.

 

 

Til sidst er der mulighed for at indstille for de mest simple indstillinger ved hjælp af proces-ikonet. Gøres ganske simpelt ved at klikke på det, og finde de indstillinger man ønsker at indstille.

DjeavleN
 
Elitebruger
Tilføjet:
27-11-2007 13:25:00
Svar/Indlæg:
2957/206
Tænkte på hvorfor 7950GX2 ikke var med i de store opløsninger, i Crysis?


Goaguy
 
Elitebruger
Tilføjet:
27-11-2007 15:46:20
Svar/Indlæg:
3410/199
For at gøre en lang forklaring kort glemte jeg det/nåede jeg det ikke, før jeg skulle aflevere kortet tilbage til ham, som jeg havde lånt det. :'-(
Alligevel fandt jeg det meget relavant at have resultaterne for det kort med i graferne.



Gom
 
Superbruger
Tilføjet:
28-11-2007 19:18:27
Svar/Indlæg:
359/73
Har aldrig fattet hvorfor danske hardware sites er så vilde med at anmelde kort der ikke kan købes i DK...


DjeavleN
 
Elitebruger
Tilføjet:
29-11-2007 10:26:05
Svar/Indlæg:
2957/206
http://clanshop.dk/index.php?b...

lrn2researchbeforeyoutalk,thanktheeverymuch.
Add own spaces.

Mere direkte link: http://clanshop.dk/product_inf...


#2 - Tænkte lige, det sagde du vist også i en anden test? Heh 🤡


Goaguy
 
Elitebruger
Tilføjet:
29-11-2007 16:03:15
Svar/Indlæg:
3410/199
#4 --> Det er samme episode jeg refererer til ;)

Kan se, at mit skud på en pris ikke er helt ved siden af 🙂 Kunne heller ikke selv finde det ved en dansk webshop.