Test: Zepto Zview 42" LCD-TV

Skærme d.  26. januar. 2008, skrevet af TeamdB 6 Kommentarer.  Vist: 34810 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Zepto
DK distributør: Zepto

Konklusion

  

Zepto har helt sikkert læst på lektien siden sidste gang vi testede et TV fra dem. Der er sket store forbedringer mens prisen stadig er holdt helt i bund.
Tv'et er et meget godt allround TV, der tilbyder de fleste ting uden for store mangler. Sætter man det rigtige udstyr til så får man også et godt resultat. Tuner delen halter stadig en lille smule og billedet har nogle små farveafvigelser, men det er helt sikkert et TV der kan finde sin plads på markedet.

 
Innovation - 3
Zepto giver et billigt TV med lidt at det hele. Der er fullHD, analog og DVB-t tuner med decoder og der er alle mulige tilslutningsmuligheder. Der er ikke noget banebrydende ved TV’et, men samtidig er det stadig med i forreste linie og er ikke på ingen måde forældet.

Bundle - 1
Der er ikke rigtig noget med til det testede TV, men dette kan tilkøbes og Deluxe pakken sælges til en fordelagtig pris.

Design - 4
Zepto har ikke valgt at lave om på designet, men når man til billige penge kan lave et flot resultat som dette, så er der ingen grund til det. Kabelmontering kunne måske være lidt bedre og fjernbetjeningen kunne godt udskiftes, men ellers er det godt.

Software - 2

Softwaren er en af de dele der er blevet opdateret i forhold til det sidste Zepto model vi testede. Nu er der ikke længere stavefejl og brugerfladen er blevet finpudset lidt, men det er stadig ikke super godt. Det er lidt primitivt og kunne være bedre lavet.

Ydelse - 3
Billedkvaliteten har nogle småskavanker hist og her men afvigelserne er ikke så voldsomt store fra det optimale. På tunersiden kunne det dog godt være bedre ikke mindst på den digitale hvor der var ventet et mindre udflydende billede.

Pris - 5

Der er meget hype omkring FullHD og priser er stadig høje. Det forsøger Zepto dog at lave om på med et 42" til under 8000,00 kr inkl. et vægbeslag. Her kan selv ikke Mirai følge med og Zepto levere her endda et bedre TV til pengene.

 


UK Summary

Zepto has definitely improved its act since the last time we reviewed one of their televisions. Great improvements have been made, while still keeping the cost low. This is a very well rounded TV set, covering all basic needs, and with very few limitations. Combined with the correct peripheral equipment, the results are very good. The built-in tuner could still be improved upon though, and colors can deviate somewhat from the original image in rare occasions. But selling the unit should be an easy task.
 
Innovation – 3 points
This is a low cost, but feature rich television. It has full HD, analog and DVB-T tuner and decoder, and it sports all sorts of connection opportunities. Zepto hasn’t added anything that competitors can’t offer, but the technology in use is very temporary, and Zepto is at front with the other leading manufacturers in this regard.
 
Bundle – 1 point
Nothing is really included with this TV set. Peripheral equipment can be purchased though, and a Deluxe package containing some extras, can be bought at a reasonable price.
 
Design – 4 points
The design hasn’t change since its predecessors. But at such a low costs, the visual appearance is very good. Mounting the various cables could have been a bit better, and the remote control is due for a refresh. Otherwise, all is well.

 
Software – 2 points
The software is one of the areas that have received a lot of focus since the last review of a Zepto television. The user interface has been cleaned up a bit, but it is still a bit primitive, and is one area that should be improved upon.
 
Performance – 3 points
The picture quality is fairly good, but a few minor deviations do occur at times. Especially the image provided by the digital tuner can tend to bleed out a bit.
 
Price – 5 points
Much hype is afloat concerning full HD, and generally the prices are still pretty high. Zepto is trying to change that. The 42 inch television can be had for below 8,000 DKK including wall mounting. Even low cost manufacturers like Mirai cannot compete with this price, even at a lower quality than the Zepto.



Test: Zepto Zview 42" LCD-TV
Innovation / Teknologi3
Bundle - Tilbehør1
Design - Layout4
Software - BIOS2
Ydelse3
Pris5
Samlet60%
Award

Læs om vores forklaring på ratingen her

Read about our ratings here
anru2007
 
Elitebruger
Tilføjet:
26-01-2008 09:10:31
Svar/Indlæg:
5891/423
avvv... Zepto ffs.. komsåmed nogle bedre tv'er 😛


Illgor
 
Elitebruger
Tilføjet:
26-01-2008 09:56:29
Svar/Indlæg:
512/68
#1 - tja, kan vel ikk meget bedre til pengene!
Man får jo hvad man betaler for. Og zepto laver bare en mulighed for folk som går mindre op i billedet end i prisen, og det synes jeg er et godt tiltag.
Fin test


Kirsby
 
Superbruger
Tilføjet:
26-01-2008 13:48:44
Svar/Indlæg:
1214/62
Hmm syntes ikke der er noget i vejen med mit Zepto fjernsyn, kan godt se når der kommer navnen på dem der har lavet TV2 TV-avisen, så kan man ikke læse hvad der står.

Men der er ikke noget i vejen når jeg afspiller DVD film, går MEGET bedre end på vores gamel Panasonic billedrørs fjernsyn. Hvilket overraskede mig meget da det er en DVD afspiller fra 2000!


~ashes~
 
Elitebruger
Tilføjet:
26-01-2008 15:14:05
Svar/Indlæg:
828/108
Så vidt jeg ved er det ikke DK's billigste Full HD TV på 42", men derimod et Amitech.

Som her:
http://www.megabillig.dk/eBpro...

Nu er det så også et Amitech, hvilket sender klamme gys ned af min ryg... Men faktisk er TV'et rigtig godt og har et utrolig godt billede. Anmeldelserne er også ganske fine.

TV'et koster langt de fleste steder over 10.000kr endnu.


HardwareNoob
 
Superbruger
Tilføjet:
26-01-2008 15:39:32
Svar/Indlæg:
74/17
Jeg har også købt sådan et 42" tv, og er meget tilfreds med det. Sort er ikke det bedste...altså, den er ikke specielt sort, men til gengæld ser det faenme godt ud på alimindeligt tv-brug (fra glentevejens antennelaug på analogt)... DVD er nogenlunde og HDMI er rigtigt godt. Jeg spiller uden problemer krævende spil på det, og ingen prpblemer der... Opløsningen er så forholdsvis stor, at det kan være svært at læse tekst i spil, da den har tendens til at blive lidt lille, men det går nok...

Det som irriterer mig, er at jeg ikke kan få fat i noget software til at installere tv'et som skærm, når det ikke er plug'n play... Min vga-out kan ikke køre ordentlig opløsning...


hamderD
 
Elitebruger
Tilføjet:
27-01-2008 11:28:33
Svar/Indlæg:
7263/260
#0 God test, men det er jo ikke det bedste. Syntes måske godt i kunne få lidt flere modeller ind 🙂