Test: GMC AVC-M1 HTPC Case

Kabinetter d.  10. december. 2007, skrevet af Cook 3 Kommentarer.  Vist: 13153 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: GMC
DK distributør: n/a

Introduktion

 

GMC blev grundlagt i 1996 i Seoul, Korea. Firmaets hovedområde er helt klart deres kabinetter herunder især kabinetter rettet imod HTPC segmentet, hvilket er den type vi skal se på i denne artikel. GMC lægger meget vægt på at deres kabinetter hele tiden følger med tidens trend, hvad udseende og teknologi angår uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det bliver spændende og se om produktet kan leve op til producentens høje mål.

 

 

Kabinettet vi skal se på er som sagt et HTPC kabinet med plads til de mindste mainstream bundkort, nemlig micro-ATX. HTPC-kabinetter har vundet større og større indpas i de danske hjem og derfor gør producenterne også mere og mere for at kabinetterne falder ind i baggrunden, men stadig er stilede. Dette er AVC-M1 kabinettet et ganske godt eksempel på da det nemt kan forveksles med en HI-FI forstærker.

 

 

 

De ting der sædvanligvis er i højsædet når man skal definere et godt HTPC-kabinet er, at det har et godt udseende, at det er støjsvagt og har gode muligheder for at holde hardwaren køling og til sidst at det tilbehør der måtte følge med af displays og fjernbetjeninger fungere som de skal. Det bliver spændende og se, hvordan kabinettet fra GMC er i stand til at leve op til disse kvalitetskrav.

 

 

Claus35
 
Elitebruger
Tilføjet:
10-12-2007 21:25:51
Svar/Indlæg:
5410/123
Det kabi ser nice ud 😲 Lækkert lille display 🙂


Dude
 
Overclocker
Tilføjet:
11-12-2007 01:37:14
Svar/Indlæg:
581/1
I disse medietider er en anmeldelse af sådan en fætter jo altid relevant. Personligt kunne jeg dog ikke drømme om at købe et kainet der forlangte at jeg smed den Corsair psu jeg har liggende og vente på posthuset ud. Der er lavet masser af kabinetter der kan rumme almindelige psu'er, så det her diskvalificerede lige sig selv. Men absolut udmærket test, og iøvrigt ellers en lækker lille sag🙂


Cook
 
Elitebruger
Tilføjet:
11-12-2007 09:18:20
Svar/Indlæg:
563/64
#2 Tak for det. Det er stort set også min personlige konklusion.