Test: SiteCom LN-116 & 117

Netværk d.  31. marts. 2008, skrevet af Huddy 1 Kommentarer.  Vist: 10209 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Hasee.dk
DK distributør: Hasee.dk

SiteCom LN-116 & LN-117.

 
SiteCom er et mærke som ikke har gjort sig betydelig meget bemærket i lille Danmark, men efter denne test kan det være, at de har muligheden for at udvide deres varemærke til det Ganske Land.
Med ”kun” 10 år på bagen, er SiteCom stadigvæk et relativt ungt firma, hvis udgangspunkt er forskellige dimser og dingenoter i alle afskygninger fra KVM-switche til Headset, hvis primære hensigt er at henvender sig til SOHO brug (Small Office-Home Office) .
 
En ting, som er bemærkelsesværdigt er, at de lover 10 års fabriksgaranti på deres produkter, hvilket bevidner om, at de står inde for deres produkters holdbarhed og styrke.
 
En af grundpillerne som SiteCom lever efter, er deres lille motto : ”It´s easy to get Connected!”, hvilket i undertegnes hoved betyder, at Hr. og Fru Jensen, også har en mulighed for at betjene SiteCom´s udstyr uden for mange Fejl-40, eller Fejl-70/80 stykker, alt efter Hr. og Fru. Jensens aldre.
Hvis Hr. og Fru. Jensen skulle komme galt af sted med installation eller opsætning af SiteCom´s udstyr, har de også en ”Customer Support”, hvor der er hjælp at hente, samt Driver og Manualer, hvilket man selvfølgelig ser på mange producenters hjemmeside, men stadig lige skulle nævnes, da jeg synes det bevidner lidt om SiteCom´s kundebevidsthed.
 
Produkterne vi her skal teste er ganske almindelige ”dumme” switche, hvilket ikke besidder nogle layers-funktion, så som Routning, VLAN (Virtual LAN) eller noget så simpelt som et Interface i form af CLI via Telnet eller Web-Interface – altså ganske almindelige switche.

 

  

hamderD
 
Elitebruger
Tilføjet:
31-03-2008 15:59:16
Svar/Indlæg:
7263/260
God test Huddy, ikke de bedste, men de er da gode nok.