Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: MSI
DK distributør: Interdata.dk

Introduktion

MSI er blandt de mest kendte hardware-producenter og har været det siden de startede i 1986. Deres udgangspunkt er at de ønsker at lave kvalitetsprodukter og samtidig have en god kundeservice. Deres produktion spreder sig over en lang række produkter, alt lige fra bundkort til bærbare. De er ifølge dem selv i top 3 over bundkortproducenter og top 5 på serverområdet. Derudover har MSI præsteret at være det firma, der sælger flest grafikkort på verdensplan 4 år i træk med mere end 60 mio. solgte enheder.

Kortet vi skal se på idag er baseret på den meget populære G92 chip. Denne chip er en opdateret udgave af G80-chippen, der sidder på den gamle udgave af 8800GTS og på 8800GTX/ULTRA. Det nye ved G92 chippen er primært, at den er bygget på 65nm teknologi i stedet for 80nm, som man så ved G80 serien. Denne op (ned?) gradering, har ført til et lavere strømforbrug, hvilket har banet vejen for højere frekvenser og dermed bedre ydelse til en billigere pris. Dette er opskriften på 8800GT's succes da man får et kort, der har bedre ydelse end 8800GTS, men til en betydeligt lavere pris.

Det der gør MSI Zilent til noget specielt er at det er udstyret med en kæmpe Zalmankøler og har øgede frekvenser. Køleren lover rigtigt godt for både støjniveau, temperatur og overclocking potentiale.

Om kortet lever op til forventningerne kigger vi på, hen over de følgende sider.

hamderD
 
Elitebruger
Tilføjet:
23-04-2008 12:49:35
Svar/Indlæg:
7263/260
Fin test :yes: