Test: Synology overvåger huset

NAS Server d.  20. november. 2008, skrevet af Polarfar 5 Kommentarer.  Vist: 14539 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Synology
DK distributør: Interdata.dk

Introduktion



Vi har løbende testet Synologys NAS ( Network Attached Storage ) diskstation produkter på HWT, og en gennemgående ting ved alle modeller er, at der til stadighed udvikles på firmwaren. Du sidder altså ikke bare med en filserver med et fast indhold, men kan forvente at fejl bliver rettet og nye funktioner kommer til. Hvis ikke det er et salgsargument, så ved jeg ikke hvad det er.



 

Som eksempel kan jeg nævne, at mens vi har haft en DS207 model stående på redaktionen, er den blevet udvidet med både en jukebox-funktion der virker sammen med en Ipod og et sæt USB-højttalere. Web-styringen er opdateret flere gange, og muligheden for at køre maskinen som en ægte Bittorrent-klient er kraftigt forbedret.



 

Nu er der så igen kommet en ny og spændende funktion til, nemlig muligheden for at lave et kameraovervågningssystem med et eller flere IP-kameraer og en af Synologys diskstations. Forskellene består i hvor mange kameraer de enkelte modeller har mulighed for at styre.

Vi har afprøvet et enkelt kamera på en DS-207, og over de næste par sider vil vi beskrive hvordan det foregår, og teste om det er brugbart.

 

GeGandhi
 
Overclocker
Tilføjet:
20-11-2008 01:36:16
Svar/Indlæg:
22/8
lige en lille ting. nu hvor vi jo er godt i gang med at blande software og hardware fra forskelige firmaer kan vi jo lige så godt tage en til med.

For med bibob har du mulighed for at sende en mail til en bestemt mail adresse også får du den som sms på din telefon. jeg ved ikke om der er andre firmaer der har denne funktion men tror det nok.


MadsH
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-11-2008 05:25:33
Svar/Indlæg:
1915/57
Hey det er sgu fee' at i laver denne type tests. Rigtig fedt for mig som havde indbrud for nylig og har gået med tanker om at installerer noget al'a det her.Og det er da fin kvalitet.man kan da sagtens se hvem der er på billedet. 🙂


noXpert
 
Superbruger
Tilføjet:
20-11-2008 11:00:07
Svar/Indlæg:
32/2
Rigtig fin test. ..og Polarfar har helt ret. Synology er rigtig god til at holde deres produkter opdaterede med ny firmware, ikke bare med fejlrettelser men også med væsentlige nye faciliteter. Det er ikke en gang den nyeste firmware som indholder Surveillance station'en. Den er fra Marts måned, og siden dengang er der kommet 6 (større og mindre) firmware opgraderinger, så man føler i sjælden grad som kunde at man får noget for pengende - også efter at produktet er købt og betalt.


beatmore
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-11-2008 15:16:38
Svar/Indlæg:
3943/44
Skal muligvis have lavet noget overvågning på et tidspunkt, så holder lidt øje med hvad der sker.
Kikkede så på synology's hjemmeside, skulle jo se hvor mange kameraer man kan sætte til.
Fra 2-10 alt efter model.
Men du får kun en licens per maskine, så skal du bruge flere må du købe dem, har dog endnu ikke kunne finde en pris...


leon2008
 
Overclocker
Tilføjet:
20-11-2008 15:17:47
Svar/Indlæg:
228/35
-> #3 Kan kun være enig, Jeg har selv en DS207, som jeg har haft gennem længere tid. Den har så mange funktioner man har brug for.