Test: Logitech ClearChat PC Wireless

Lyd d.  21. december. 2008, skrevet af season88 3 Kommentarer.  Vist: 12282 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Logitech
DK distributør: Logitech.dk

Introduktion

 

Her på HWT.dk har vi optil flere gange stiftet bekendskab med produkter fra Logitech, og stort set alle gange har disse produkter fået rosende ord med på vejen. Denne gang skal vi kigge på Logitech's ClearChat PC Wireless headset. Denne model rider med på bølgen af trådløse letvægts headsets der snart fåes i alle forskellige farver, størrelser og afskygninger.

 

 

Det Schweiziske firma Logitech International S.A. blev grundlagt i 1981. Dengang var det blot et af mange mindre firmaere der ville med på computermarkedet. Logitech valgte med det samme hvilken slags produkter de ville producere og distribuere, nemlig mus og keyboards. Dette viste sig med det samme at være en kæmpe succes, og det er nok en af grundene til at Logitech stadig producerer disse produkter. Dog er der kommet mange flere forskellige produktgrupper til, som bl.a. omfatter højtalere, fjernbetjeninger, webcams, headsets og mange andre forskellige produkter. Logitech er gennem tiderne blevet verdens største leverandør til gamere verdenen over, med deres solide og altid gennemførte produkter.

  

Men lad os komme videre til næste side hvor vi skal kigge på kassens indhold, samt funktioner for headsettet.

Minava
 
Superbruger
Tilføjet:
21-12-2008 17:22:47
Svar/Indlæg:
143/25
Icemat blev da opkøbt af Steelseries for længe siden... Steelseries fører vidst bare deres produkter videre bare under navnet Steelseries nu...


season88
 
Elitebruger
Tilføjet:
21-12-2008 17:33:24
Svar/Indlæg:
1221/95
Ja, det har du ganske ret i. Men det ændre ikke på det faktum at Icemat Siberia er det af de mest populære headsets hos gamere stadigvæk, og det er selvom det ikke bliver produceret mere (eller jo det gør det jo, men under navnet SteelSeries Siberia)

Men det bliver også tæsket på gamingsiden af mit SteelSeries 5H v2. Men så er det heldigt at det ikke er den brugergruppe som Logitech her har valgt at gå efter med ClearChat PC Wireless headsettet 🙂


Vejby
 
Elitebruger
Tilføjet:
28-01-2009 10:47:48
Svar/Indlæg:
205/22
Har ikke helt forstået hvordan i kan sammenligne et trådløst headset med et wireless?