Biostar
Vi lagde også vejen forbi Biostar til en bitte øl, og en hel del snak om deres produkter. Biostar er nok bedst kendt, som værende en low-end producent. Men alligevel så det ud som om, at de havde lidt spændende sager på programmet.
Firmaet havde en del P45-baserede bundkort, samt en del med G31 chipset med integreret grafik. Der var ingen X38/X48 på menukortet, hvilket også er helt forståeligt, når vi snakker et firma, der hovedsageligt går efter low- og mid-end segmentet. AMD 780G var der naturligvis også en del af.
Dog kunne det godt lyde som om, at bundkort fra Biostar faktisk har potentialet til overclocking. Alle deres P45 bundkort havde nemlig out-of-the-box understøttelse for 1600MHz FrontSideBus, hvilket er ret usædvanligt, da Intel opgiver chipsettets standard til 1333MHz.
Endvidere havde Biostar netop lanceret deres "OverTweaking"(den grinede vi meget af) program, der trods et noget særpræget design, faktisk så temmeligt lovende ud. Der var både autofunktion til nybegynderne, samt rig mulighed for alt fra FSB-justering til volt-justering. Der var endda mulighed for at overclocke grafikkortet i programmet, hvis man havde et kort fra Biostar. Programmet havde også en integreret support-del, hvor man direkte kunne sende systeminformation og fejlbeskrivelse til en af Biostars supportafdelinger. Og så selvfølgelig, automatisk BIOS-opdatering. Ikke ringe.
Firmaet havde også et innovativt nVidia-baseret bundkort i ærmet. Selve bundkortet var med integreret grafik og HDMI stik, mens der medfulgte et add-on kort med endnu en HDMI-udgang. Hvilket vil sige, at man faktisk kunne køre dual HDMI out-of-the-box. Og havde man et grafikkort med 2*HDMI ligeså, kunne man køre med 4 HDMI skærme - ret blæret faktisk. Vi håber naturligvis, at få nogle Biostar produkter til test, så vi for alvor kan se, om de er noget værd.