Test: MSI 890GXM-G65

Bundkort, AMD d.  03. september. 2010, skrevet af System 1 Kommentarer.  Vist: 12584 gange.

Korrekturlæser: Mino
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 0,00
Produkt udlånt af: MSI
DK distributør: HornetTek

Introduktion

 

MSI er med på bølgen af de nye AM3 bundkort med 8xx chipsets. Bundkortet som vi skal kigge på nu er et m-ATX bundkort bygget omkring 890GX chipsættet og med 8x/8x crossfire support.

Sammen med SATA 3.0 som er indbygget i 890GX chipsættet, er der også blevet plads til USB 3.0 support samt både grøn og OC teknologi

 

 

 

Forventninger

Micro-ATX bundkort har tidligere haft et ry for at være betydeligt dårligere end deres ATX brødre. Dette er dog ved at skifte og i dag sætter vi stort set de samme krav til de mindre bundkort som vi gør til de store.

890GXM-G65 henvender sig til dem der ønsker sig størstedelen af ATX 890FX features (hovedsageligt på nær 2+ PCIe slots og 16x/16x crossfire) i en lille kompakt løsning . Da bundkortet er tilegnet dette forventes det at den passive køleløsning på bundkortet kan klare sig med under gennemsnitlig luftgennemstrømning, der oftest er et resultat af et kompakt gamersetup. Samt at den kan yde på højde med 890FX bundkort med hensyn til OC og standard ydelsen.

 


MSI er stolte af deres 20 år på banen med design og produktion af high performance IT Produkter. Produktlinien består af Bundkort, Grafikkort, notebooks, barebones, netværks og server produkter. Med Deres ISO 9001 og ISO 14001 certificering lover MSI produkter med høj ydelse og stabilitet. MSI er en af de ældste spillere på bundkortmarkedet, og selv om en stor del af omsætningen kommer fra OEM produkter, så er der altså også plads til mere gennemarbejdede produkter som GD85 modellen her.

 

På næste side er der en gennemgang af det forholdvis nye 890GX chipset., og dernæst tager vi et kig på kassen

 


 

SoundWave
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-09-2010 07:19:55
Svar/Indlæg:
3011/103
Jeg har dette bundkort, og min opfattelse er også, at det ikke clocker specielt godt. Er også enig i, at bundlen er lige skrabet nok. F.eks. kunne et par flere SATA-kabler være passende. Jeg har mener dog bestemt, at jeg har fået en manual med til mit.

Jeg havde gerne se, at der var 1-2 3-pinsstik mere på bundkortet, så man kunne sætte flere blæsere til.

Lidt test af hvad det interne grafikkort kan klare kunne måske være på sin plads, men ellers fin gennemgang.

Ud over det et udmærket bundkort, hvis man ikke er alt for krævende.