Test: Revo Heritage

Lyd d.  01. september. 2010, skrevet af @ngler 1 Kommentarer.  Vist: 16906 gange.

Korrekturlæser: Mino
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Revo
DK distributør: Revoradio.no

Introduktion

 

 

Revo kender de færreste, selvom firmaet har eksisteret siden 2004. Revo er noget så sjældent som et skotsk firma og kommer fra samme sted som Colin McRae (ham der ligger navn til Colin McRae rally spillet). På trods af at Revo ikke har flere hundrede produkter bag sig, så har de alligevel et par designer awards af de mere prominente. Revo laver da heller ikke billige plastik radioer, de laver eksklusive radioer hvor der er fokus på design og et lækkert feel. 

Revo har dog også de første par år primært arbejdet med DAB radioer. I 2007 laver de deres første hybrid radio mellem DAB og Internetradio. Her næsten 3 år senere har de sendt Revo Heritage til test her på hwt.dk . Revo Heritage som Revo selv kalder en deluxe multiformat bordradio.

Revo kalder selv Heritage for en renæssance radio. Indrømmet jeg er godt nok ikke specielt historiekyndig, men hvad en avanceret internet radio har med 14- 17 hundredetallet er gøre er måske lidt svært at vide, men der var hverken en dock til en armbryst eller en krog til at hænge sin ringbrynje på. 

 

 

 

 

Der er i artiklen både brugt billeder fra Revo.co.uk (producenten) og egne billeder.

 

 

Jacob_Lindberg
 
Overclocker
Tilføjet:
06-09-2010 15:12:57
Svar/Indlæg:
137/16
Nogen der har et bud på en iphone dock med FM radio, som har god lyd til under 700 kr?

Den er lækker nok den her, men 2.500 er bare alt for meget.