Test: Ifrogz Union Earpollution headset

Lyd d.  05. november. 2010, skrevet af tatoo1956 4 Kommentarer.  Vist: 6157 gange.

Korrekturlæser: Verdenshersker
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: iFrogz
DK distributør: HornetTek

Introduktion

Så er det tid til at teste det sidste Headset fra Ifrogz, som vi fik i sendingen fra dem. Denne "Union" udgave er målrettet især til DJ's - med masser af "bling-bling" og et fedt udseende. Jeg er så ingen DJ, men har ikke "skammet" mig over at blive set med dem på hovedet og nyde testen.

 

 
De andre (lidt mindre) headset, som jeg har testet, har absolut været spændende. Visse mennesker i mine omgivelser blev især fascineret af deres udseende - spændende fra små snilde "retro-tingester" til leopardpels-beklædte "manddoms-nedbrydende" lytteaggregater. Sidstnævnte var så spændende og provokerende at jeg MÅ eje et sæt. 

iFrogz ™ fremstiller iPod ™ og digital audio tilbehør. Deres formål er at skabe innovative produkter, som er handy, trendy og "in" med tiden. De har en stor og avanceret produktion af headset i alle afskygninger også. iFrogz har modtaget et utal af priser og anerkendelser og skiller sig ud som et mærke med masser af opfindsomhed og flot stil. iFrogz ligger "gemt væk" i det dejlige Cache Valley i det nordlige Utah, deres hovedkvarter sender hver dag varer til tusindvis af kunder i både USA og internationalt.

De har kontorer i Hong Kong, Singapore, Canada og Frankrig. Målsætningen er brugerdefinerede fremstillinger og gennem detailhandlere shippes millioner af produkter om året.

Se mere på www.ifrogz.com

Lad os kigge nærmere på specifikationerne:

Tenkin
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-11-2010 09:40:54
Svar/Indlæg:
3332/33
Ja jeg står jo og overvejer nyt headset, og så ser man hvor meget du roser det her.

De mange forskellige farver er ikke lige min smag, men heldigvis kan man få dem i noget mere neutralt. Og egentlig synes jeg heller ikke det er pænt, der hvor kopperne kan dreje rundt og sådan. Det er selvfølgelig svært at løse på andre måder, hvis man vil have den funktion.

Synes dog ikke de ser ud til at være ret behagelige at have på, i forhold til end del andre sæt, som måske koster 100 kroner mere.
Og så er der ingen mikrofon, såvidt jeg kunne se på testen ?


tatoo1956
 
Overclocker
Tilføjet:
06-11-2010 12:15:57
Svar/Indlæg:
1630/101
Der er, ganske rigtigt, ingen mikrofon.. forkert at kalde dem et "headset". Jeg nød testen på grund af lyd, pasform mm - skulle de klistre en god mikrofon på dem en dag, så er jeg absolut køber 🙂


Tenkin
 
Elitebruger
Tilføjet:
06-11-2010 16:03:57
Svar/Indlæg:
3332/33
Hvis du skulle sammenligne dem med lidt mere velkendte, og dyrere, headphones, hvordan er de her så ?

Tænker lidt på Logitech's G35, Roccat Kave og Razor... et eller andet.. 😛

Nu ved jeg så ikke om du har haft dem på ? Hvilket jo nok gør spørgsmålet pænt tricky. Men det ville være fedt med en sammenligning.

For det kunne jo være at de her Ifrogz var gode til prisen, men hvis de skulle op og måle sig med de dyrere headset, så faldt de lidt tilbage på stolen.


tatoo1956
 
Overclocker
Tilføjet:
08-11-2010 15:58:44
Svar/Indlæg:
1630/101
Jeg har testet rigtigt mange headphones - og dette sæt ligger lige med meget dyrere sæt 🙂 . Derfor min ydmyge begejstring ❤