Test: Logitech diNovo Mini

Tilbehør d.  03. maj. 2008, skrevet af season88 5 Kommentarer.  Vist: 20038 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Logitech
DK distributør: Logitech.dk

Layout / Design

Logitech diNovo Mini er uden tvivl en lille lækker sag funktionsmæssigt. Men hvad hjælper funktionerne hvis selve enheden ikke er køn at se på? Heldigvis har Logitech her sat deres designere på overarbejde for at skabe denne lille smukke enhed.

Hvis vi starter fra det ydre, så ser vi straks at overfladen er lavet af mørkt letgennemsigtigt plastic. Dette giver et meget stilfuldt design og en meget skinnede overflade der vil passe ind i de flest danske hjem. Midt på overfladen, ser vi et lille Logitech mærke som der også ses på så mange andre ting fra samme producent. Dog skal man faktisk kigge ret godt efter for at se det på diNovo Mini, da designerne har valgt at integrere det utroligt godt i den mørke overflade, så det ikke ødelægger det blanke ydre. For hurtigt lige at komme ind på undersiden, så er denne ikke blank som vi ser det på oversiden, men består hovedsageligt af dækslet ned til batteriet, og denne "plade" er lavet af plastic med et tyndt gummilag, der sikrer at enheden ikke skrider ud af hånden så let.

 

 

Når man så åbner enheden ser man meget tydeligere at at den beskyttende overdel rent faktisk er gennemsigtig. Modsat det åbne låg sidder det det hele handler om, nemmelig det lille diNovo Mini tastatur. Tastaturet består af et keyboard med 63 bagbelyste taster, 25-mm ClickPad der fungere som både touchpad som vi kender det fra en bærbar og så en 4-vejs retningsknap. Disse taster er omgivet af blankt sort plastic der matcher det meget mørke låg perfekt. Desuden står dette blanke hårde plastic i god kontrast til de sorte taster med det hvide print.

 

 

Øverst højre hjørne ser vi den 25-mm store ClickPad som i bund og grund bare er en vidreudvikling af den almindelige touchpad som vi ser på stort set alle nye bærbare computere. Denne "Pad" har to forskellige indstillingsfunktioner, nemlig funktionen som touchpad, og funktionen som 4-vejs retningsknap. Denne indstilling styres ikke gennem den medfølgende software, men ved hjælp af en ligge slidetast der sidder ved siden af denne. Som det ses på nedenstående billede, så kan den stilles på to de to forskellige funktioner der er afbillede med en mussemarkør, og med en pil.

Når denne slider står modsat af hvad den gør på nedenstående billedet, så kommer der orange baggrundsbeslysning rundt om samtlige taster på tastaturet inkl. touchpadden, og hvis denne slider står modsat, så tændes der et grønt baggrundslys rundt om ekstratasterne, altså Mediecenter-tasten, OK-tasten, Page Up / Page Down tasterne og selvfølgelig touchpadden.

 

 

Hvis vi vender enheden om og piller bagklappen af, kommer vi ind til batterirummet. Her sidder et stk. udtageligt Li-ion 930 mAh genopladeligt batteri. Men vi finder også en anden ret interessant ting, nemlig en lille knap der kan skubbes fra side til side, hvorved brugeren kan bestemme om enheden skal sluttes til en PC eller til en Sony Playstation 3. En dejlig feature der er blevet godt gemt for ikke at ødelægge det ydre smukke design. Helt ude til højre ser vi en rød connector knap, som der er på så mange andre trådløse produkter. Denne knap bruges til at forbinde enheden til modtageren, men denne operation er noget man kun gør en gang, så derfor er denne knap naturligvis også skjult. Ydermere finder vi også en lille plads, hvor vi kan ligge den lille bluetooth-afsender ind. Yderst smart.
 

IgIbUu
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-05-2008 10:34:42
Svar/Indlæg:
639/66
fed test af verdens nok frækeste tastetur :yes:


Emillos
 
Overclocker
Tilføjet:
03-05-2008 12:00:57
Svar/Indlæg:
14079/622
Det er bare et must-have til HTPC'er... mums! 😀


jakob3k
 
Superbruger
Tilføjet:
03-05-2008 17:56:21
Svar/Indlæg:
440/3
Det ville passe helt perfekt til min PS3! 😀


hamderD
 
Elitebruger
Tilføjet:
04-05-2008 17:45:40
Svar/Indlæg:
7263/260
Rigtig lækkert hvis man syntes det "normale" DiNovo er for stort 🙂


hot_fifty
 
Elitebruger
Tilføjet:
06-05-2008 02:41:16
Svar/Indlæg:
900/20
rigtig nice HTPC tastatur