Computex - Dag 1

HT Exclusive d.  02. juni. 2015, skrevet af Pizzadude 2 Kommentarer.  Vist: 9426 gange.

Asus Zensation

Vi var inviteret til Asus Zensation event, hvor de præsenterede deres nyeste enheder i Zen-serien. Heriblandt var de mest spændende en helt ny serie af tablets, en ny Zenfone, og en 34" curved gamerskærm.

Asus ZenPad

Som en af de største nyheder må siges at være en helt nye serie af tablets, der i første omgang indbefatter de to tablets ZenPad der fås i skærmstørrelserne 7", 8" og 10,1" og ZenPad S der kun fås med en 8.0" skærm, men til gengæld med bedre specifikationer. Begge fås i farverne hvid og sort.



Det meste af bagsiden er dækket i plastik, mens den nederste del af dækket med et læder-agtigt materiale. Vi prøvede kort de nye modeller, og de føles bestemt som rigtig fornuftig kvalitet, samtidig med at vægten er holdt lavt og specifikationerne er i top.

På ydersiden er de to versioner af den nye tablet ens, men på specifikationerne er der visse forskelle. ZenPad S er high-end versionen med en Atom Z3580 processor og den nye type-C USB-port, mens Zenbook (uden S) benytter den helt nye men lidt langsommere Intel X3-c3200.
 


 

Asus gjorde meget ud af ders nye serie af tilbehør til de nye tablets, heriblandt kan nævnes et cover med indbygget batteri som giver op til 15 timers ekstra batterilevetid og et andet med seks indbyggede højtalere, der giver en form for surround-sound.
 

Vi fandt en sød ung dame, der var så venlig at vise os den nye ZenPad.

Zenfone Selfie

At tage selfies er noget som selv statsministeren gør, så derfor udgiver Asus nu en smartphone optimeret til dette formål, og navnet er selvfølgelig Zenfone Selfie. Både kameraet på forsiden og bagsiden er på hele 13MP, og dermed kommer man ud over det problem, af det bagudvendte kamera ofte er dårligere end det fremadvendte. 
 


Skærmstørrelsen er på 5,5" med full HD opløsning, og hvad angår både størrelse og design minder Zenfone Selfie ret meget om Zenfone 2 der blev udgivet tidligere på året. Endnu er det ikke annonceret om Zenfone 2 kommer til Danmark, og ligeledes har vi ikke fået af vide om Zenfone Selfie vil komme til salg i de danske butikker.
 


Zenfone Selfie fås i otte forskellige farver, det vil sige de samme fem farver som den "gamle" Zenfone 2 plus tre helt nye.
 


 

Zenfone Selfie fås desuden i to udgaver, en med en lille fod der kan slås ud og en uden.
 

Endnu en sød dame (og herre) der viste den nye Zenfone Selfie

 

Asus Zen AIO

Asus annoncerede også i dag, at de har nyt til markedet for All In One maskiner, med deres nye serie Zen serie. Her i starten kommer der en version i 21,5" og en i 23,8", i forskellige specifikationer med op til en i7 processor, 32 GB RAM og nVidia GTX 960M grafik.
 


 

Det mest interessante ved disse AIO's er nok det indbyggede 3D kamera med Intel RealSense, der blandt andet kan bruges til 3D ansigtsgenkendelse og til at styre spil eller andet via bevægelser. Og så er der selvfølgelig også det, at USB-portene er baseret på den splinternye USB 3.1-stadard, der skulle kunne levere den dobbelte hastighed af USB 3.0.
 

Republic of Gamers

Asus fortalte ikke meget om deres ROG-serie, men de fremviste en del af den på udstilling efter pressemødet. Her var der en del at lægge mærke til, heriblandt en curved gaming skærm i 21:9 format med Ultra Wide QHD opløsning (3440x1440).
 


 

En anden gaming skærm fangede også vores opmærksomhed. Ganske vidst var formatet mere almindelige 16:9, men med 27" og en WHQD opløsning (2560x1440) burde den være ganske habil for de fleste gamere.
 


Endnu et par par produkter i ROG-serien kunne vi få lov til at afprøve, musen Spatha og tastaturet Claymore.
 


 

Tastaturet kommer med mkaniske Cherry-MX taster, baggrundslys der kan tilpasses de enkelte taster, og tilmed en USB-port baseret på den nyeste version 3.1. Musen kommer med en sensor på hele 8200 DPI og som keyboarded med lys som kan tilpasses.
 


Asus udstillede også dette lækre In-Win kabinet, som kan "foldes ud" som om det var noget fra en Transformers-film. 

 

kedde2007
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-06-2015 12:23:06
Svar/Indlæg:
704/19
Bliver spændende at se hvor let det er at montere corsair aio vandkøling på et gfx..
Men er jeg godt nok skuffet over ikke at høre noget om asus strix 980ti endnu.. Det er selvfølgelig ikke hwt' skyld, men stadig ærgerligt...
Men for satan hende ved siden af Boss i den hvide kjole... av av 🤣 🤣


canny
 
Superbruger
Tilføjet:
02-06-2015 22:32:20
Svar/Indlæg:
1500/79