Test: Silverstone Sugo SG04H

Kabinetter d.  01. juni. 2009, skrevet af red_martians 3 Kommentarer.  Vist: 10071 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: SilverStone
DK distributør: InterData

Layout / Design

 

 

Kabinettet er som sagt designet til gameren på vandring, så det skal selvfølgelig være til at have med under armen. Derfor har Silverstone valgt at kabinettet skal være så småt som muligt, uden at det direkte kommer i konflikt med behovet for udstyret. Og det har Silverstone gjort en hel del tiltag for at tilgodese (se innovation). Udad til ser vi et kabinet med et håndtag der er flot integreret i kabinettets form. Noget man kan undre sig lidt over er, at håndtaget har et andet metal-look end resten af kabinettet. Sådan lidt støbejern kontra kabinettets børstet stål. Startknappen er placeret i fronten, hvor idéen med SG03's placering i toppen dog ofte kunne gøre lidt mere gavn. Det kan dog næsten ikke lade sig gøre pga. håndtagets placering og udformning.

 

 

Åbner man venstre låge kommer man indtil front-tilslutningerne. Her finder man 2 stk. USB, 1stk. Firewire, hovedtelefonudgang, mikrofon-indgang samt mulighed for placering af 3½" drev. Det sidste er ganske genialt udadtil, da man på een gang kan gemme den væk, men stadig have det lige ved hånden sammen med de andre tilslutninger. Her kunne man som forbruger godt overveje at placere nogle flere USB-tilslutninger, da kun to. stk i fronten godt kan komme til kort. Den venstre låge holdes på plads af to virkelig kraftige magneter, men når lågen åbnes hænger lågen, og åbnes den helt op (som på billedet) rammer lågen det inderste chassis og vil måske med tiden skrabe malingen af fronten.

Den højre låge åbnes ved at fjerne et par skruer, og så kommer man indtil det sted hvor man monterer sine frontblæsere. Standard følger der én blæser med, men der kan monteres en ekstra. På SG03 (dens fætter) har jeg set montering af en dual 120mm-radiator samme sted. Der er meget lidt plads til det, men ved at fjerne bl.a. en harddisk-ramme og vælge en kompakt dual 120mm-radiator bør der være plads til det. Blæserne blæser dog standard udad kabinettet. Det gør alle blæserne, og vil give undertryk indvendigt. Dette er ikke særligt smart da kabinettet så bliver kraftig støvmagnet. Dette kan dog ændres ved at vende frontblæseren.

 

 

Kabinettet er ganske robust, og i forhold til sin størrelse en sværvægter. Dette harmonerer ikke særligt godt med dets formål, og Silverstone burde måske overveje at lave disse kabinetter i aluminium i stedet for stål. Bl.a. har to af deres største konkurrenter: Antec og Lian-Li, gode erfaringer med dette. Et standard ATX-kabinet i aluminium ville nok veje ca. det samme som dette.

 

 

Kabinettet står stabilt på de to brede gummifødder i bunden, der derudover også fungerer som harddisk-rammer (se under innovation).

 

KleitusIV
 
Redaktør
Tilføjet:
02-06-2009 21:56:59
Svar/Indlæg:
4295/306
En skam man ikke kan få udgaven uden det store håndtag i Europa. Jeg spurgte Silverstone og den markedsføres kun til det asiatiske marked... suk.

Fedt kabinet, men jeg kan personligt virkelig ikke lide det store håndtag i toppen.

Tillykke til asiaterne for at have denne udgave tilgængelig:

http://www.silverstonetek.com/...

🙂


red_martians
 
Moderator
Tilføjet:
03-06-2009 13:34:01
Svar/Indlæg:
7881/1165
#1: Så vidt jeg husker.. kan håndtaget vist godt afmonteres.. men tror du får et par huller i toppen.


KleitusIV
 
Redaktør
Tilføjet:
03-06-2009 16:40:53
Svar/Indlæg:
4295/306
Ja det gør man og det har også stadig det store gitter i siden. SG04 (uden H) er fuldstændig clean lækker sort alu box 😛