Layout / Design
Overordnet er dette bundkort holdt i grønne, brune og sorte farver. Det der springer først i øjnene er den ganske store køleprofil til mosfets og northbridge. Selve bundkortet er et standard ATX størrelse. Det kommer med 4 PCI-E x16 porte og understøtter op til 3-way SLI og CF.
Dette bundkort er en del af ASUS TUF serie. Det medfører at selve bundkortet skal have et "tough" udseende. For at opnå dette udseende er dette bundkort farvelagt så selv den bedst trænede spejder ikke ville kunne finde dette bundkort i en efterårs skovbund. Sydbroen har også fået en overhaling og ligner nu en løsreven del fra en transformer.
Hvis man kigger på CPU soklen kan man se at der er brugt en sort sokkel, det er de nye AM3+ sokler. En ting man skal lægge mærke til er hvor meget plads der er omkring CPU soklen. Det gør det super nemt hvis du går med drømme om noget sub zero køling.
Et af de steder hvor ASUS har sparet på dette bundkort er på justerings mulighederne direkte på bundkortet. Den eneste knap der er på bundkortet er en MemOk knap. Denne knap bruges til at indstille rammen så man er sikker på at de vil starte op. Hvis man sammenligner med andre dyre bundkort er der knapper til både at tænde, slukke, genstarte og nogen gange også en OC knap. Men ikke her.
Bundkortet har 8 SATA stik. Heraf er 6 af den SATA3 og de sidste 2 er SATA2.
Hvis man er mere til USB stik så bliver man ikke skuffet med dette bundkort. Dette bundkort har nemlig mulighed for op til 18 USB stik fordelt således: i bagpladen er der 2 USB3.0 og 10 USB2.0. På bundkortet kan man så yderligere tilslutte 2 USB3.0 (det grønne stik på billedet) og 4 USB2.0.
På bagsiden finder man I/O panelet. Det indholder:
1 x PS/2 keyboard/mouse combo port(s)
1 x eSATA 3Gb/s
1 x Power eSATA 3Gb/s
1 x IEEE 1394a
1 x LAN (RJ45) port(s)
2 x USB 3.0
10 x USB 2.0
1 x Optical S/PDIF out
6 x Audio jack(s)
På næste side kan du se nærmere på BIOS'en.