Layout / Design
Som den oprindelige RAZR så er XT910 også ganske tynd, kun 7,1 mm. Den har dog en sjov ”bule” hvor kameraet, flashen og højttaleren er. Det ser lidt sjovt ud, men i praksis giver den et bedre greb om telefonen. RAZR findes dog også i en udgave som her med flad bund, som hedder RAZR MAXX - der er 1780mAmp batteriet byttet ud med et 3300 mAmp batteri - men så er tykkelsen også 8.9mm - 0,5mm tykkere end Galaxy S2.
Selve rammen er gennemgående og giver et helstøbt design. Motorola har valgt at ikke gøre RAZR helt firkantet så set forfra er der skrå kanter i både top og bund. Ikke nok med det så er kanterne også skrå. Det giver et mere harmonisk look.
Selve bagsiden er lidt speciel, da den er lavet af kevlar fibre som også bl.a. bruges til skudsikre veste – ikke at en RAZR er en erstatning for sådanne en. Den føles lidt gummiagtig hvilket giver et godt greb.
Fronten er lavet i Corning Gorilla glas der er kemisk hærdet så det er beskyttet imod ridser. Glasset har skrå kant hvilket giver den et behagelig greb. Dog gør det også at der ikke er nogen kant der beskytter glasset. Inde i RAZR er konstruktionen forstærket med metal – hvilket gør RAZR ganske stærk.
Selve konstruktionen af telefonen gør at man ikke kan skifte batteriet, hvilket er lidt ærgerligt.
I toppen er alle forbindelser, mini Jack til øretelefoner/headset , microHDMI og microUSB
Højre side
Power knap og volume op og ned
Venstre
MicroSim og MicroSD
Front
Der er fire touchknapper, kamera og en statusdiode som viser alt fra ladning, til der er kommet sms. Samtidig er der et stort metalstykke over højttaleren med teksten Motorola, bare så man ikke er i tvivl.
Selve lågen der dækker simkortet og microSD kortet virker ikke al for solid, men heldigvis skal man ikke skifte SIM eller SDkortet.
Knapperne fylder kun en del af højden, men er nemme at finde når man f.eks. skal skrue ned. I bunden af skærmen er der fire touch knapper, Menu, hjem, tilbage og endda en søgeknap.