Test: AData Dash Drive Elite HE 720

Harddiske d.  11. november. 2013, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 11023 gange.

Korrekturlæser: Verdenshersker
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: Renissen2

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 646,00
Produkt udlånt af: AData
DK distributør: EET Danmark A/S

Layout / Design

 

Så lækker tager ADatas DashDrive Elite HE 720 sig ud. Det er selvfølgelig en smagssag, men jeg synes nu, det ser hamrende godt ud med kabinettet i rustfrit stål. Udover det visuelle er der ingen som helst tvivl om at den rustfrie skal helt sikkert skal yde masser af beskyttelse mod det transportable livs noget barskere vilkår. Det brede spejlblanke mavebælte med firmanavn og diskens nummer ser også rigtig fedt ud.
 

Jeg måtte tage blitzen i mit kamera til hjælp, da jeg skulle fotografere de billeder som (bærer vores logo) for der var ikke meget lys den dag. Til gengæld giver det et meget fint lysspil i overfladen.


 

Det er jo også rart at vide at stålets overflade er behandlet med en slags antiridse beskyttelseslag, så drevet skal nok tage sig godt ud i lang tid fremover, lover AData på deres site.
 

Her er det "backupknappen" (mere om den længere nede og under software) og stikkene til henholdsvis data og power. De er jo heldigvis samlet i et og samme stik, så det er bare at stoppe det i her og i et USB 3 stik på maskinen, om det så er en stationær eller bærbar er for så vidt ligegyldigt når bare det er USB 3. Skulle man "kun" have et USB 2 stik i f.eks. den bærbare, jamen så er det også i orden, da drevet er bagud kompatibelt med USB 2.

Igen et af AData's lækre billeder, der mere tydeligt viser den spejlpolerede del af drevet. Den blå lysdiode forneden lyser, når drevet er sat i et USB 3 stik og det blinker, når der er aktivitet på harddisken.

Som det ses af dette billede skal det fra AData's side fremhæves lidt ekstra hvor tyndt, det er lykkedes dem at gøre dette drev og de har da en meget god grund til at være stolte, da det så dermed er verdens tyndeste USB 3.0 2,5" drev med sine knap 9 mm.

Tryk een gang (One touch), Sådan beskriver AData deres teknik til at køre backup med bare et enkelt tryk på knappen forneden på drevet. Her har AData valgt at vise det sammen med en masse billeder, som jo helt klart sagtens kan være en del af en backup. 

Billeder uden Hwt logo er lånt på ADatas site.

 

Vi går på næste side videre til software.