Layout / Design
Modsat mange andre dobbelt GPU grafikkort jeg har testet, ser MARS GTX 760, ganske konventionelt ud. Kortet måler 28 cm i længden, hvilket er ganske almindeligt, og det stikker kun lige op over udvidelsesporten. Farvevalget er ikke overraskende faldet på rød og sort, kortets sorte dele er udført i et gummiagtigt materiale.
Ligesom de fleste high-end kort har ASUS monteret en bagplade, der hjælper med køling samt at stive kortet af. På bagpladen er det også tydeligt at kortet her ikke er helt almindeligt, her finder man nemlig to lufthuller til GPU’erne.
Kortets køler er reelt todelt da hver blæser køler sin egen chip. Blæserne måler 8 cm og er udstyret med 9 blade, under dem har hver GPU sin egen heatsink, varmen transporteres af 4 heatpipes per side. Rammen, der kan ses midterst på billedet, er udført i aluminium og køler volt regulatorer, RAM samt PLX chippen.
MARS teksten på toppen af kortet lyser rødt, når kortet er tændt og pulserer, når det arbejder. Til de interesserede kan jeg fortælle, at ASUS benytter en PEX8747 chip til at forbinde de to GPU’er.
Tager vi et kig rundt på kortet kan vi konstatere, at der er et SLI stik, dette giver mulighed for maximalt at sætte 2 MARS kort sammen, dog supportere NVIDIA ikke officielt 4 GTX 760 kort i SLI, så om dette reelt kan lade sig gøre ved jeg ikke. Med to GPU’er bliver kortet aldrig blandt de mest støjsvage på markedet, det er dog lykkedes ASUS at holde støjen på niveau med GTX 680 og det er ganske fornuftigt.
Strømmen leveres af to PCI-E 8-pin strømstik, det giver kortet mulighed for at trække op til 375 watt.
I fronten sidder 3 HDMI og en 1 Mini DisplayPort udgang. Dette giver rigeligt med muligheder, når skærmen skal sættes til, og man kan sætte 4 skærme til på en gang.