Layout / Design
Sådan tager H440 Black sig ud skråt fra siden, og det er jo en velkendt silhuet - men nu altså tilgængelig i matsort overalt både indeni og udenpå. Selve designet kan vel dårligt gøres mere minimalistisk end på dette kabinet, det oser langt væk af stil og kvalitet.
Både fronten og toppladen er beklædt med et heldækkende stykke matsort malet stålplade. Og det ser rigtigt godt ud sammen med de dele af igen top og frontplade som er fremstillet i plast - og som også på denne udgave er blevet matteret til at matche de malede plader.
Her er frontpladen og toppladen afmonteret, det er virkelig nemt for de store plastlåse som holder dem på plads er ikke for stramme. I fronten sidder der et stort plastfilter, det holdes af et hak i underkanten og 2 magneter i overkanten. Bag filteret sidder de tre 120mm blæsere som kabinettet er udstyret med som standard. Det er NZXT's egne FN2V som kører op til 1200 omdrejninger i minuttet og de er meget lydløse og udstyret med vibrationsdæmpende gummi i hjørnerne. På billedet til højre ses monterings hullerne til 3x120mm eller 2x140mm blæsere eller 360/280mm radiatorer. Alle stik og start/reset knapperne har hver deres lille print som kontakter og stik er monteret i.
På indersiden af front og topplade er der monteret 5mm lyddæmpende materiale som føles som en slags skumgummi. Derudover er der intet andet på indersiden. Man kan på disse billeder bedre se de omtalte plastiklåse fra det foregående afsnit. De virker meget pålidelige og jeg er ikke nervøs for om de går hen og knækker af hen ad vejen.
Her på toppen hvor front og topplade mødes i et smart design sidder kabinettets Audio stik og 2 stk. USB.3.0 stik samt 2 stk. USB 2.0 stik let forsænket ned i toppladen, så der er absolut ingenting der stikker op af kabinettet. Ude i venstre side af kabinettet sidder startknappen og den meget mindre reset knap.
Fra siden ser kabinettet også rigtig godt ud med det totalt rene look. Foroven er udblæsningen fra eventuelle blæsere i toppen, det sker gennem et halvblankt metal mesh gitter i toppladens plastikdel.
En af sidepladerne her fra indersiden og den er også beklædt med lyddæmpende materiale og det gælder selvfølgelig begge sider. På bagsiden med ledningerne vil man uvægerligt komme til at lave trykmærker i dæmpe materialet for så meget luft er der heller ikke.
Sådan ser det indvendige ud når venstre sideplade er afmonteret. Ovenpå PSU adskillelsen i bunden er der 2 pladser til SSD'er og her har jeg afmonteret den ene. Når drevet er monteret skubbes pladen derefter hen over 4 styr der holder den på plads og den låses med 1 stk. fingerskrue. NZXT logoet forneden er lavet ligesom på det normale H440 og har står hvidt oplyst af LED lys selvom det er dækket af den solide sideplade, men det har man valgt ikke at røre ved fra NZXT's side. Man må bare slukke det med kontakten på bagsiden som vises længere nede i artiklen.
Selve pladen til 2,5" SSD'er trykkes ind over drevet og holdes på plads af 4 stk. skruer.
På højre siden finder vi midt på bundkorts pladen en PWM styret blæserhub til 8 blæsere at den er PWM styret betyder at man via CPU køler stikket kan få styret samtlige blæsere efter det øjeblikkelige behov f.eks. skal man ikke justere på blæsernes hastighed hvis man pludselig gerne vil køre et vildt spil for det er så fuldautomatisk.
Holderne til 3,5/2,5" drev er ændret så der nu kan monteres 2 drev på hver plade og pladerne hviler som på andre NZXT på 2 tappe med bagkanten og 2 stk. fingerskruer i forkanten. Selve holderne er udført i metal.
Dette billede viser på bedste vis hvordan man kan kombinere måderne at montere diverse drev på i forskellige konfigurationer og det er helt suverænt. Det er også muligt at montere et 3,5" eller 2,5" drev på selve bunden under drev holderne.
Her er det PSU pladsen der kigges ind på. Selve PSU'en hviler ovenpå et par lange buler i bunden af kabinettet. Til siden støttes PSU'en af den indbukning der er i bundkortpladen forneden, så der er godt styr på selve PSU'en i alle retninger.
På bagsiden er layoutet stort set som på mange andre kabinetter fra oven er der først en lille kontakt som bruges til at skifte om LED lys er tændt eller slukket. Der er også en hvid LED der lyser hen langs I/O skjoldet og den kan man deaktivere med 2 tryk på kontakten. dernæst et hul til I/O skjoldet og ved siden af meshgitteret foran 140mm udblæsningen. I midten sidder de 7 PCI dækplader og til højre for dem er der et par store huller med gummityller, så H2O folket har lidt at føre slanger ind og ud af kabinettet i. Nederst er det selve PSU pladsen. Der sidder en flange som man monterer på PSU'en og derefter kan man her fra bagsiden isætte PSU'en og sikre den med fire fingerskruer.
Her er det så den lille hvide LED der sidder og lyser hen langs I/O skjoldet (i den grønne cirkel). Den sidder en smule forsænket bag en lille stålskærm som nok også er med til at dæmpe det kraftige LED lys så det bliver mere afdæmpet.
Så nåede vi atter bunden og hernede sidder et plastikfilter, der sikrer at PSU'en suger ren og støvfri luft. Det er rimelig nemt at fjerne (via det lille "håndtag" i forkanten, da det styres i siderne og passer ind i et hak på bagerste del af filteret. I nederste del af billedet ses i en lidt skrå optrykket bule det er her en eventuel ekstra 3,5" harddisk eller SSD kan monteres på indersiden af kabinettet.
Fødderne/støttepunkterne er fire kraftige plastikholdere med et godt og tykkere gummiindlæg til at optage resonans fra hardwaren.
Tak til NZXT for billeder uden Hwt logo.