Bundkort, AMD d. 10. september. 2019, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer. Vist: 9341 gange.
Her er billedet fra CPU-Z og der blev det til 4,3 GHz med AMD RYZENMASTER softwaren.
Her er de indstillinger jeg har brugt ved Overclokningen. Det er meget med forskel om det Overclock jeg har lavet giver lidt ekstra ydelse, men i mange af testene giver det dog lidt ekstra.
3DMark
ASROCK X570 klarer 3DMarktesten flyvende og det scorer anden højest af alle i Ice Storm testen. I de 3 andre tests ligger det fint på højde med de andre bundkort i testen.
Basemark CL
I denne test scorer ASROCK bundkortet lidt lavere i de fleste tests, dog ikke lavere end AORUS X70 PRO kortet lige med undtagelse af Fraktaltesten som ligger væsentligt under alle de andre bundkort i testen.
Cinebench R15
I Cinebench ser vi ASROCK X570 SL score hele 172 frames i OpenGL testen. Det kniber lidt mere med at følge med de andre bundkort i selve Scoren for bundkortet.
AIDA
AIDA testen klarer ASROCK bundkortet på linje med eller en anelse over de andre bundkort.
PCMark 10
PCMark 10 testen klarer ASROCK i flyvende stil og scorer højest af alle i alle 3 tests. Jeg lod testen validere og ASROCK ligger stadig blandt dem der klarer testen bedre end 98% så det er godt klaret af ASROCK bundkortet som trods alt ligger i en noget lavere prisklasse.
wPrime
I wPrime Går det også helt fint for ASROCK som i den korte 32M test kommer fint ind på en andenplads med et sekund mindre i score over ASUS bundkortene. I den lange 1024M test kommer ASROCK X570 STEEL LEGEND dog ind på en fin førsteplads over alle de andre bundkort.
ChrystalDiskMark
I CDM testen ligger ASROCK X570 SL på linje med de andre i de fleste tests.
Tilbage er så kun konklusionen som følger på næste side.
Anmeld
Information