Overclockning
Her er billedet fra CPU-Z og der blev det til 4,3 GHz med AMD RYZENMASTER softwaren.
Her er de indstillinger jeg har brugt ved overclokingen. Det er meget med forskel om det overclock jeg har lavet giver lidt ekstra ydelse, men i mange af testene giver det dog lidt ekstra.
3DMark:
Her i 3DMark testen placerer ASUS ROG STRIX sig i den høje ende kun overgået af AORUS bundkortet.
Basemark CL:
I denne test scorer ASUS højest i 3 af testene især Fraktaltesten imponerer her overgår det AORUS bundkortet og scorer højest.
Cinebench R20:
Her i Cinebench R20 testen ser vi ASUS være næsten på linje med de øvrige B550 bundkort og igen er det kun marginaler der skiller bundkortenes score.
Aida Extreme:
I AIDA testen ser vi MSI bundkortet placere sig i midten af feltet. I skrivetesten er ASUS ROG STRIX på linje med de øvrige bundkort, men i de 2 andre tests er det igen en smule bagefter.
PCmark10:
Også PCMark 10 testene klarer ASUS ROG STRIX sig ikke helt på højde med de andre bundkort og det hænger lidt bagud i alle testene.
wPrime:
Resultatetet som for ASUS ROG STRIX er lidt nedslående går igen fra Stock testen og det får den højeste score i begge tests og det er lidt surt når det i denne test helst skal score lavest.
CrystalDiskMark 6x x64:
I denne test klarer ASUS ROG STRIX B550-F Gaming Wi-Fi sig rigtigt godt i nogle af testene og det bliver til en score i midten af B550 feltet med tendens til at være lidt bagud.
Konklusionen følger som det sidste.