Layout / Design
Lad os starte med et af AeroCool's billeder af køleren og den ser jo meget lækker ud.
Sådan tager denne AeroCool Mirage 5 sig ud. Den er opbygget af en masse runde køleplader som har en diameter på 100mm og de er alle sorteloxerede for bedre varme afgivelse ifølge AeroCool. Toppen er spejlblank.
Toppens låg kan vrides af og derunder finder man nok en spejlblank overflade og AeroCool's logo på midten. Alle lysdioderne sidder i den grå ring på toppen og under AeroCool logoet.
Her ses bunden af køleren stadig med beskyttelsesplasten på anlægsfladen for CPU'en.
Her er den så fjernet og køleren er klar til montering. Man ser tydeligt at der er 5 varmeoverførselsrør, som er banket lidt flade på toppen og fræset ned så varmeoverførselen til køleren er optimal.
På den anden side er rørene loddet på en aluminiums profil med en række køleripper på toppen. Også rør og køleplade er sorteloxerede.
44 køleplader kan jeg tælle det til og varmeoverførselsrørene går helt op i toppen og er afsluttet i selve toppen med lysdioderne.
Et stykke nede i køleren sidder der en stor (tyk) 60mm blæser som skal sørge for at der kommer frisk luft til køleren.
Her er et af AeroCool's bileder der viser effekten med alle de spejlflader i toppen af køleren. Det ser ud som om rækker af lysdioder fortsæter uendeligt.
Monteringen af køleren på AMD setup er såre simpel. Fire møtrikker låses i bag pladen med en plastlås og AMD flangerne skrues på køleren med 4 skruer. Så er det bare på med kølepastaen som medfølger lægge bag pladen bag bundkortet og montere de lange skruer på flangerne ned i bag pladens møtrikker til de ikke kan spændes mere. Det er da så nemt som det overhovedet bliver. Herefter monteres blæserstikket til headeren på bundkortet og ligeså med ledningen til ARGB headeren. Nu kan blæserens RGB lys justeres og ændres med i mit tilfælde Aorus RGB Fusion 2.0 softwaren.
Vi fortsætter til selve testen på næste side.