Layout / Design
Som det fremgår af specifikationerne på forrige side, så er der rigtig mange muligheder for at koble forskellige ting og sager til modtageren, bare så længe det har en video ind- eller udgang af en slags, så kan AVerTV Hybrid STB9 klare opgaven - enten direkte, eller i form af en adapter.
Det første billede herover er faktisk forsiden, selv om det ikke ligner det specielt meget, med alle de forskellige porte der er at finde her. Vi starter fra venstre, hvor vi først finder en indgang til s-video/component splitteren. Dernæst composite (A/V) ind og udgange, og imellem dem s-video ud. Til højre herfor sidder hovedtelefon udgang, og en lille LED-power indikator. Helt til højre ses den infrarøde modtager, hvor signaler fra fjernbetjeningen bliver registreret. Det næste billede er bagsiden af modtageren, hvor der længest til venstre ses indgangen til strømadapteren og minijack til audio ind og ud. I midten sidder DVI ind og ud, og længest til højre sidder antenneindgangen.
Den sølv-grå box som helhed, kan enten ligge ned, eller stå op vha. den medfølgende fod. På oversiden af den sidder der 7 knapper, der kan bruges som supplement til fjernbetjeningen, til at få adgang, samt at navigere rundt i menu'en der vises den skærm man har valgt, hvilket der ligeledes findes en knap til. Desuden findes der også en tænd/sluk knap. Knapperne ikke specielt lækre, og de giver en høj klikke-lyd får man trykker på dem. Boxen er lavet i plastic, og samlekvaliteten er god, så vi kunne ikke fremprovokere nogen knirkelyde ved at klemme på den.
Vi blev også lige nød til at se hvordan boxen ville tage sig ud, i tilfælde af, at man kommer til at bruge samtlige ( 15! ) ind- og udgange på samme tid. Det er bestemt ikke noget kønt syn, for slet ikke at tale om hvor upraktisk det egentlig er. Med to katte rendene rundt om mig mens jeg forsøgte at tage dette billede, tog det noget tid inden jeg fik et skud i kassen uden fartstriber, da boxen blev ved med at vælte ved den mindste rumsteren. Hvis man skal bruge alle ind- og udgange er foden altså ikke meget bevendt, og boxen bliver faktisk nødt til at ligge ned. Der er heller ikke mange steder der er plads i et normalt hjem, til at placere en dims med hhv. 6- og 9 ledninger stikkende ud på hver sin side.