Computex - Dag 2

HT Exclusive d.  03. juni. 2015, skrevet af Pizzadude 2 Kommentarer.  Vist: 11842 gange.

MSI

MSI fik lavet en ganske pæn scene med et flot lysshow til at fremvise deres nye produkter.

 

MSI lagde ud med at fremvise deres nye spille bærbare.

 

Naturligvis starter MSI med at præsentere deres nye high-end spille bærbar. Denne kan fås med et mekanisk tastatur, hvilket gør bærbaren til den første med et sådan tastatur. Det er desuden muligt at opgraderer grafikkortet meget nemt skulle man have brug for det efter et stykke tid.

 

Men det er ikke kun mekanisk tastatur der var på dagsordenen for den nye high-end bærbar. Den kommer nemlig også med Killer netkort, Intel's nye Skylake CPU, Tobii øjetracking og nVidia G-sync.

 

G-sync kender de fleste af os efterhånden. G-sync kan ændre på skærmens opdateringshastighed og tilpasse den til grafikkortets FPS output for at undgå tearing.

 

En ny ting er øjetracking der er udviklet sammen med Tobii. Funktionen kan følge med i hvor man kigger, og bevæge kameraet efter det. Der blev vist en demo i GTA V hvor det fungerede rigtig godt. Hvor godt det vil være til FPS spil tør dog ikke siges.

 

Den nye bærbar kan også fås med Nahimic Audio Enhancer, som er blevet udviklet til militæret. Det kan ganske effektivt fjerne baggrundsstøj og justere mikrofon lyden af sig selv, så skulle man få et Penta Kill i League of Legends vil støjniveauet forblive det samme som når man snakker ganske normalt.

 

MSI kommer også med en ny bærbar til et andet segment. Bærbaren er tynd og let og er derfor nem at have med.

 

Den nye serie hedder Prestige og til at starte med kommer der 3 udgaver: PX60, PE60 og PE70.

 

MSI fejre at de har solgt hele 100 millioner nVidia grafikkort ved at sende et ny nVidia grafikkort på markedet. Meget blev der dog ikke snakket om det nye grafikkort.

 

Et nyt grafikkort vi blev præsenteret for er GTX 980Ti Gaming med 6GB RAM.

 

MSI fik også præsenteret en ny SLi bro som er lidt anderledes end de normale man får med bundkort og grafikkort.

 

Igennem MSI's Gaming App kan LED lyset i den nye SLi bro styres.

 

Igår så Pizzadude, Unnamet og Neemos på Corsair's nye vandkøling til grafikkort. Dette har MSI valgt at tage til sig og lave et vandkølet GTX 980Ti i samarbejde med Corsair.

 

MSI's afterburner er også blevet opdateret til at understøtte DirectX12 og GTX 980Ti.

 

Lightning blev også diskuteret meget lidt. Der blev fortalt at GTX 980Ti kommer i en lightning udgave men det tager tid at udvikle sådan et kort, og det nåede desværre ikke at blive færdig til Computex.

 

MSI kommer selvfølgelig også med USB 3.1 på alle deres high-end bundkort, både med type-A og type-C. Type-A er det USB stik vi kender, mens type-C kan vende på begge måder, så er man fri for at vende enheden 3 gange før den passer i.

 

MSI præsenterede også et nyt super high-end bundkort til X99 platformen der så absolut kan det hele når det kommer til gaming.

 

Bundkortet har fået en masse LED's rundt omkring der kan skifte mellem over 2000 farver og kan blinke i forskellige mønstre.

 

Lyddelen har MSI ikke sparet på, og har fået HiFi komponenter, og en udgang kun tilheadsets.

 

Killer netkortet er efterhånden ved at være ganske populær med dets egen lille NPU. Det nye bundkort fra MSI har fået hele 2 af disse.

 

MSI har også smidt Killers nye trådløse netkort på deres nye bundkort.

 

Det nye bundkort har selvfølgelig også USB 3.1 både type-A og type-C.

 

MSI ved at grafikkort bliver tungere og tungere, og dette skaber mere og mere pres på PCIe soklen det skal sidde i. Det nye X99 Godlike kommer derfor med stål PCIe sokler.

 

Siden sidste Computex hvor SATA Express blev fremvist har vi ikke rigtig set mere til det, og det er meget, meget få der rent faktisk bruger det. MSI indrømmer nu at SATA Express er død, og et nyt interface er kommet: U.2, og det nye X99 Godlike kommer selvfølgelig med sådan en port.

 

MSI afslørede også produkt navne på nogle få bundkort der understøtter Intel's nye Skylake CPU'er.

 

MSI introducerede som det sidste en ny Nightblade kaldet MI.

 

Designet er blevet ændret en smule og MI er en smule mindre end den originale Nightblade, og det betyder også at ydelsen er en smule mindre med GTX 960 som det største grafikkort den kan fås med.

 

Til sidst slutter vi af med et billede af de 3 nye grafikkort fra MSI.

Ebo
 
Superbruger
Tilføjet:
04-06-2015 06:14:13
Svar/Indlæg:
709/10
Jamen er der noget og sige til, at man er gift med en asiat 😲


Bellows30
 
Overclocker
Tilføjet:
10-06-2015 15:07:43
Svar/Indlæg:
50/8
ja der er masse at sige #1 lad os håbe de ikke laver spil computer etc som de danser fordi så er det ude af synk :P men lad os nu se hvad amd kommer med som der kan tæve gtx 980ti

Svaret blev redigeret 3 gange, sidst af Bellows30 d. 10-06-2015 15:09:24.