Computex - Dag 2

HT Exclusive d.  03. juni. 2015, skrevet af Pizzadude 2 Kommentarer.  Vist: 11843 gange.

Gigabyte

Vi havde også et møde med Gigabyte, men rigtig meget af det vi fik vist er desværre under NDA til imorgen, men vi vil forsøge at klemme det ind i nyheden imorgen.

 

Det første vi blev introduceret til var et casemod lavet helt fra bunden i karbon. Den er inspireret af generel tegnefilm og spil. Kloen kan bevæge sig og tage fat i ting samt skyde med røg.

 

Nummer 2 casemod kommer fra Thailand og skal fremstå som at være der fra ved at det er en elefant. Den store kanon på toppen er også inspireret fra gammel tid hvor man i Thailand red på elefanter i krig.

 

Her ser vi et system lavet til det nye spil Heroes of the Storm som også kunne blive afprøvet på maskinen. Den består af Gigabyte X99-Gaming 5P med en Intel Core i7 5960X og 3 nVidia Geforce GTX Titan Black og en skærm der viser 4K.

 

Dette system vise Gigabyte også frem sidste år og er egentlig blot fyld da de nye ting først må vises imorgen.

 

Et meget lille system med indbygget grafikkort i Intel's CPU blev også fremvist, med SSD'en liggende i bunden.

 

Selfies bliver mere og mere populært, og den bølge vil Gigabyte også følge med på og har derfor lavet en lille stand til en telefon. Standen kan bevæge sig efter ens ansigt så man altid er i fokus og softwaren kan se op til 3 ansigter.

 

Som det sidste kan vi vise 5 Gigabyte BRIX sat sammen om at vise et stort billede af Google Earth. BRIX'en i midten er den man styrer og den sender efterfølgende koordinaterne der skal vises videre til de andre BRIX. Flere fandt deres hjem og Gigabyte endte med at ville hænge et skilt op hvor der står "Find dit hjem". Her er det freak_master der har fundet sit.

Ebo
 
Superbruger
Tilføjet:
04-06-2015 06:14:13
Svar/Indlæg:
709/10
Jamen er der noget og sige til, at man er gift med en asiat 😲


Bellows30
 
Overclocker
Tilføjet:
10-06-2015 15:07:43
Svar/Indlæg:
50/8
ja der er masse at sige #1 lad os håbe de ikke laver spil computer etc som de danser fordi så er det ude af synk :P men lad os nu se hvad amd kommer med som der kan tæve gtx 980ti

Svaret blev redigeret 3 gange, sidst af Bellows30 d. 10-06-2015 15:09:24.