Computex - dag 4

HT Exclusive d.  05. juni. 2015, skrevet af freak_master 4 Kommentarer.  Vist: 9897 gange.

Cooler Master

På Computex 2015 har Cooler Master valgt at lancere deres nye slogan "Make It Yours", sammen med en hel serie af nye produkter. Make It Yours bygger på ideen, at man brugerne i højere grad skal kunne tilpasse Cooler Masters produkter i forhold til egne ønsker.
 

Modderne Mathieu Heredia, Richard Keirsgieter, Richard Surroz og Ronnie Hara har hjulpet Cooler Master med at udvikle det nye koncept, og vi fik lov til at se prototyperne som har dannet grundlag for den nye kabinetserie, men må desværre ikke bringe billeder af disse. Prototypen ser meget lovende ud, da man her kunne få lov til at udskifte og flytte nærmest alle både eksterne og interne dele af kabinettet.

Det første kabinet som bliver sendt på gaden, er dog ikke helt så modulært som prototypen, men bygget på samme ide om at man skal kunne tilpasse og ændre i kabinettet løbende. Den første model der sendes ud er en mid-ATX model kaldet Mastercase 5, og vil komme på markedet i August i år, det er dog stadig ukendt til hvilken pris. 
 


Mastercase 5 (tv) og Mastercase Maker 5 (tv) - siden af glas er ikke standard


Det nye kabinet kommer i tre forskellige versioner, Mastercase 5, Mastercase Pro 5 og Mastercase Maker 5. Grundformen er den samme men front og top adskiller sig de tre modeller imellem. I kraft af det modulære design, er det muligt at købe et Mastercase 5, og senere opgradere til Pro eller Master versionen ved at købe nye moduler. Siden fås både med og uden vindue, vinduet i modellen til højre er dog en specialmodel der skal købes separat. Standard-vinduet ses her nedenfor til højre.
 

Bays til harddiske og 5,25" enheder monteres vi en enkelt skrue i en skinne der går hele vejen fra top til bund af kabinettet, så de kan tages ud og flyttes som man ønsker.

Vi fik også set et par tidlige udgaver af de kommende Mastercase 6 og Mastercase 7, der som navnet antyder er større modeller af Mastercase 5, og der skulle også være en mindre model på vej under navnet Mastercase 2. De ligner til forveksling Mastercase 5, bortset fra at den største af de udstillede modeller var udført i aluminium.
 

Vi fik også fremvist strømforsyningerne Masterpower Maker 1200 og 1500, der selvfølgelig er modulære samt kan sluttes til computeren via en intern USB-forbindelse hvorefter man kan justeres og overvåges strømforsyningen via et program til computeren. Strømforsyningen kan også tilsluttes en lille bluetooth-dongle, så data kan sendes til eksterne enheder.
 

Via bluetooth forbindelsen kan man tilslutte sin tablet, og justere og overvåge via Cooler Masters app.


I den nye serie findes også et vandkølingssæt, der selvfølgelig passer til de nye kabinet.
 

Et andet interessant produkt er et nyt trådløst headset, hvor højtaler-enhederne kan udskiftes alt efter hvilken type lyd headsettet skal være optimeret til f.eks. musik eller gaming. En anden feature der er værd at bemærke, er at der er knapper direkte på headsettet, som man kan bruge til at justere ting som volumen og bas-niveau. 

M.Beier
 
Passiv Hwt crew
Tilføjet:
05-06-2015 17:46:48
Svar/Indlæg:
2084/124
Fortsat god tur.
Fornuftig dækning


The
 
Chefredaktør
Tilføjet:
05-06-2015 19:20:03
Svar/Indlæg:
4741/1690
#1 Takker.

Nu står den på personlige oplevelser og så tager vi hjem tirsdag:)

Stoney


p0Pe
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-06-2015 21:03:32
Svar/Indlæg:
3100/53
Hyg jer dernede nu i endeligt har fri:)


M.Beier
 
Passiv Hwt crew
Tilføjet:
06-06-2015 00:47:14
Svar/Indlæg:
2084/124

#1 Takker.

Nu står den på personlige oplevelser og så tager vi hjem tirsdag:)

Stoney

The Boss skrev d. 05-06-2015 19:20:03


Du siger bare til hvis i skal bruge råd, er nogenlunde kendt med området :P