Test: Creative Aurvana In-Ear

Lyd d.  10. februar. 2011, skrevet af jmose 2 Kommentarer.  Vist: 7120 gange.

Korrekturlæser: Gripen90
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Creative
DK distributør: Creative

Introduktion

 

I dag skal vi kigge på et headset. Men ikke bare et headset - næh, et ultra kompakt et af slagsen. Førstehåndsindtrykket efterlader et billede på nethinden, der minder om noget, der kunne medfølge en MP3 afspiller i den dyre ende. Men lad os se om det også gør sig gældende i virkelighedens verden. 

 

 

Creative er ikke nye i denne branche. Men langt de fleste kender nok Creative for deres lydkort, som snart i en menneskealder har givet alverdens pc enthusiaster god lyd, når der skulle smæk på. Hvem har ikke ejet et Soundblaster 5.1 eller et Creative Audigy, da det gik op for en at onboard lydkort ikke var verdens 8 vidunder?

Creative er grundlagt i 1981 i Singapore. Og den dag idag ligger deres hovedkvarter såmænd stadig i Singapore, selvom at navnet og brandet forlængst er gået worldwide. En ting der vidner om Creatives stærke produkter og stærke navn, er det faktum at de faktisk først i 1994 - eller mere end 10 år efter opstarten - blev børsnoteret. Det hører vist til sjældenhederne nu om dage.  

 

 

Læs med på de næste sider, hvor vi kigger nærmere på sagerne.

JensK
 
Superbruger
Tilføjet:
10-02-2011 09:58:10
Svar/Indlæg:
452/80
Forstår ikke helt hvorfor performance er vurderet ud fra musik-oplevelsen, hvor prisen er bedømt ud fra at det er til "gameren". Det er jo to forskellige kategorier.

Ellers en ganske fin lille gennemgang :)


da9els
 
Chefredaktør
Tilføjet:
12-02-2011 15:06:57
Svar/Indlæg:
4437/91
15Hz !!! Det er lavere end min sub og når du så skriver at den mangler bund så tænker jeg at Creative har lavet ged i spec'sne.