Test: Creative Aurvana In-Ear

Lyd d.  10. februar. 2011, skrevet af jmose 2 Kommentarer.  Vist: 7125 gange.

Korrekturlæser: Gripen90
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Creative
DK distributør: Creative

Layout / Design

 

 

Selve designet på de små herligheder er meget enkelt. Farven er sort på gummidutterne og nærmest metal blank på selve headsettet. Desuden har man også fået plads til et lille logo udover den nærmest obligatoriske mærkning af højre og venstre.

 

 

 

Der er tale om virkelig små enheder, som simpelthen sidder helt ind i øregangen. Gummidutterne yderst på headsettet er aftagelige, så man kan skifte dem ud. Men ydermere fås de i 3 størrelser (small, Medium og Large), og dermed kan langt de fleste altså benytte headsettet.

 

 

 

 

Selve ledningen på headsettet er ikke meget mere end en lille meters penge. Godt for nogen, skidt for andre. Længden passer perfekt til en tur i toget eller hvis man skal en tur med flyveren.  Nederst ses så det oxyderede stik som er holdt i samme stilrene design  som resten af headsettet.

 

 

 

 

 

JensK
 
Superbruger
Tilføjet:
10-02-2011 09:58:10
Svar/Indlæg:
452/80
Forstår ikke helt hvorfor performance er vurderet ud fra musik-oplevelsen, hvor prisen er bedømt ud fra at det er til "gameren". Det er jo to forskellige kategorier.

Ellers en ganske fin lille gennemgang :)


da9els
 
Chefredaktør
Tilføjet:
12-02-2011 15:06:57
Svar/Indlæg:
4437/91
15Hz !!! Det er lavere end min sub og når du så skriver at den mangler bund så tænker jeg at Creative har lavet ged i spec'sne.