Test: LiteOn 6x Extern Bluray Disc Combo

Tilbehør d.  04. oktober. 2011, skrevet af Pizzadude 5 Kommentarer.  Vist: 12533 gange.

Korrekturlæser: rehan09
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 873,00
Produkt udlånt af: LiteOn
DK distributør: LiteOn

Introduktion

I dag skal vi se nærmere på løsningen for dem, der mangler et eksternt optisk drev, som kan afspille Blu-ray medier og/eller brænde DVD skiver. Dette kunne for eksempel være ejere af en netbook eller anden type bærbar computer, der ikke er forsynet med et optisk drev. Det kunne dog også lige så godt være enhver anden computerbruger, der måske ønsker at kunne se Blu-ray film på computeren eller via et mediecenter.

 

 

Producenten af dagens testobjekt, er det Taiwanesiske konglomerat LiteOn, der nok mest af alt er kendt for sine optiske drev, som vi altså skal teste et af i dag. Optiske drev er dog langt fra det eneste LiteOn producerer, det er blot en af de eneste produkttyper i sortimentet der bærer deres navn. LiteOn producerer nemlig en lang række produkter som f.eks. strømforsyninger, kabinetter, bundkort, LCD displays og netværksprodukter som OEM produkter, der altså bliver solgt under andre varemærker.

FLD
 
Elitebruger
Tilføjet:
04-10-2011 08:45:21
Svar/Indlæg:
417/68
Pris - 2
Det billigste sted på nettet koster drevet i dag DKR 873,-, hvilket er omkring tre gange så meget som et tilsvarende drev der ikke kan læse blu-ray. Hermed koster denne funktionalitet altså noget ekstra, og man bør derfor overveje med sig selv om man virkelig har brug for den.


Sjældent har jeg læst noget så latterlig en konklusion /sammenligning!


Cocio21
 
Moderator
Tilføjet:
04-10-2011 10:07:39
Svar/Indlæg:
4980/47
#1

De fleste ville nok finde "latterlig" meget dårligt formuleret og på ingen måde beskrivende, men også nedladende..

Jeg vil da faktisk mene det er ganske fint skrevet og aktuelt, jeg er selv en af dem som ikke engang har et optisk drev i min Pc, og ikke har haft det meget længe 🙂

Nu her har jeg kigget lidt, på netop et externt CD/DVD drev, langt om længe ,og sådan et der kan "det hele" koster ca 350.- med porto´en, hvilket er under halvdelen af prisen på drevet der er testet her.

Så vil da mene det er ganske relevant med en så betydelig prisforskel.


SDK
 
Redaktør
Tilføjet:
04-10-2011 10:54:08
Svar/Indlæg:
573/108
#1 du kunne så passende formulere dig lidt mere respektfuldt i samme omgang. Man kan dog erhverve et drev med samme funktionalitet for 667 kr. Så jeg vil under alle omstændigheder påstå at prisen er for høj.


FLD
 
Elitebruger
Tilføjet:
04-10-2011 11:47:07
Svar/Indlæg:
417/68
Måske lidt hårdt formuleret, men det er sku latterligt.

Lite-On Introduces 6x external slim Blu-ray COMBO

Det er et Blu-ray drev, ingen er i tvivl om det og den overvejelse har man jo sikkert nok taget når man går på udkig efter et nyt drev, logik for burhøns at sådan et er dyrere end et drev uden Blu-ray så at det har indflydelse på karakteren er uforståeligt. Men kan jo også gå endnu længere ned og sige, den er voldsom dyr, er du sikker på du har brug for en DVD brænder Pris - 0


Pizzadude
 
Redaktør
Tilføjet:
04-10-2011 12:24:55
Svar/Indlæg:
5363/442
#4 Mage til tåbelig kommentar skal man lede længe efter. Hvis du skal kritisere en artikel, så gør det dog på en saglig og sober måde...

Det er da relevant at sammenligne med prisen på tilsvarende produkter med/uden visse features.

Karakteren er da heller ikke udelukkende baseret på prisforskellen ift. et drev der kun kan brænde DVD'er, og at det koster end del hvis du skal kunne afspille blu-ray - DET burde være logik for burhøns.